Nu ai cum sa'i pedepsesti:
obisnueste'te cu ideea! N'au fost niciodata pr thai
Arata'le ca te poti descurk si fara ei
II pedepsesti prin simpla fapta de ai ignora. Se vor simti prost mai tarziu si chiar daca nu isi vor da seama la randul lor si ei vor fi dezamagiti de alte persoane.
Nu ai cum sa i pedepsesti
Daca te au dezamagit inseamna ca nu sunt prieteni adevarati
Cel mai bine e sa nu i mai bagi in seama, chair daca e greu
Sa incerci sa ti gasesti niste prieteni adevarati :-)
Bafta multa!
Bună,
Nu consider că trebuie pedepsiţi în vreun fel. Doar mergi înainte, cu fruntea sus, zâmbeşte şi arată că nu îţi pasă. Nimic nu doare mai mult, crede-mă!
De ce să-i pedepseşti? Te consideri cumva mai inocent decât ei? Trebuie doar să ai grijă data viitoare cu cine te "înhăitezi"
Pai,n-ai cum sa ii pedepsesti intr-un anume fel, ci sa le faci ceea ce ti-au facut si tie, deoarece asa ii faci sa realizeze ceea ce ti-au facut si tie.
Indiferenta e cea mai buna pedeapsa dupa parerea mea.crede-ma nu esti singurul care ai trecut prin asta si din pacate in viata asta vei mai trece.singurul mod in care ii poti rani este sa nu le arati ca iti pasa.continua sa fii u insusi si sa incerci sa le arati ca nu ai nevoie de ei si data vitoare sa fii in garda si sa te astepti la handicapati de prieteni prefacuti
Buna
Nu ai cum sa ii pedepsesti.
Daca te-au dezamagit inseamna ca nu sunt demni de prietenia ta.
Si pe mine m-a dezamagit multa lume.
I-am ignorat total, bine, ca eu sunt genul care nu uita si la iertare nici nu ma gandesc. Atata timp cate eu i-am fost loiala acelei persoane asta astept si eu in schimb. Aceiasi sinceritate/prietenie sincera.
Sper ca te-am ajutat cumva.
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: