anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa mori repede, fara sa te doara?

40 răspunsuri:
| TheVampireDiaries a răspuns:

Vrei sa mori? Eu zic ca pentru nimic in lume nu merita sa iti iei viata! Viata este frumoasa si orice probleme ai avea, se vor rezolva, dar nu trebuie sa iti iei viata!

| Liana_Ramona_Buceanu_1981 a răspuns (pentru TheVampireDiaries):

Nu este asa, ești un nimic pe lumea asta, nu contează dacă ești sau nu ai fost, nimic nu se va schimba în lumea asta daca erai sau nu persoana care ești acum, fix acum viața mea nu mai are niciun sens.

| Vladitzuu a răspuns (pentru TheVampireDiaries):

Dau test la chimie din 30 de pagini.

| Avram_Madalin_1978 a răspuns (pentru TheVampireDiaries):

Du-te ma in mea de aici ca vin rusii pe csgo si nu gasesc cheat esti nebun la cap am intrat pe un site am instalat un cheat am deschis cmd-ul si mi-au intrat langalanga din aia in pc sa moara mama imi pica casa pe mine

| voke a răspuns (pentru TheVampireDiaries):

Vreau sa mor a castigat argentina la penalti vs Olanda mu3e pessy ajtor

| palashcsgo a răspuns (pentru TheVampireDiaries):

Am pierdut 225 de euro pe csgo in pl mea ca ma doare burta

| httpspazi a răspuns (pentru TheVampireDiaries):

Fix.

| SimPaul a răspuns (pentru TheVampireDiaries):

Salut, pai hai sa iti explic, am si eu o cota buna, 3, dar tovarasul meu nu ii in stare sa verifice un **** de cont de las vegas, din 500 se fac 1500, darrrrr nuuuuu, ca el a verificar contul, dar la mine nu ii verificat. Astept idei despre cum sa il nenorocesc, seara buna si verde tuturor pariorilor!

| S0ftiegutz a răspuns (pentru TheVampireDiaries):

Cine te-o mințit?

| Zibiciul a răspuns (pentru TheVampireDiaries):

Kys nigger cu hard r

| kencarson a răspuns (pentru TheVampireDiaries):

Sa mori tu coa ca cica merita am dat test la mate si n am stiut nmc

| TheVampireDiaries a răspuns:

Vrei sa mori? Eu zic ca pentru nimic in lume nu trebuie sa iti iei viata! Viata e frumoasa si orice probleme ai avea se vor rezolva si nu trebuie sa te omori!

| Ana94 a răspuns:

De ce intrebi asta? straight face Vrei sa te sinucizi sau ce? Hey,capul sus! Nu merita sa-ti iei viata pentru nimeni si nimic in lume! Traieste-o cat mai esti tanara, profita de eawinking Vei vedea ca viata este frumoasa, are si partile ei pozitive care asteapta sa fie descoperite de tine kiss Viata este un dar de la Dumnezeu si numai El ne-o poate lua.Sinuciderea este cel mai mare pacat,un pacat pe care nici Dumnezeu nu-l mai iarta,deci nu te omori! Orice ar fi, vei trece peste si vei descoperi si aspectele frumoase ale vietii big hug Asta e, fiecare om are parte de momente mai grele in viata.Crezi ca esti singura? Nu, nu esti! Si eu am momente grele in viata si nu ma sinucid, vad eu cum trec peste.Pe bune acum,sunt in tara asta copii bolnavi care lupta sa traiasca si tu,care esti sanatoasa,vrei sa-ti iei viata? Orice ar fi,treci peste ca nu se merita sa te sinucizi!
Si nu pot sa cred ca-s unii oameni aici care-ti dau sfaturi despre cum sa te sinucizi straight face Zau,ca nu va inteleg, oameni buni! In loc s-o incurajati si sa-i spuneti ca viata merita traita, voi ce faceti? straight face

| Liana_Ramona_Buceanu_1981 a răspuns (pentru Ana94):

Dumnezeu NU exista!

| SucDeMere7290 a răspuns (pentru Liana_Ramona_Buceanu_1981):

Adevarat...

| NimeniNimicNiciodatăNicicând a răspuns (pentru Ana94):

Nu e adevărat...pentru unele lucruri chiar vrei sa m0ri

| Rebecca a răspuns:

Ii spui lu taicatu ca vrei sa te sinucizi. nu garantez ca nu o sa doara da o sa mori repede

| Ea_1881 a răspuns:

Totusi este o sarbatoare mare,nu te gandi la un asemenea lucru, dupa poti face ce vrei, ia pastile multe.si mori sigur.winking

| cristi13 a răspuns:

Cea mai buna solutie: ghilotina. Dar ALOOOOOOOOOOO glumeam no face dc vrei asta\? (intrebate pe tine asta in gand) Traiesteti viata! ( nu ca sunt religios sau ceva dar probabil nu ai peste 16-17 ani deci bucurate de copilarie si dupa aia fa ce vrei vei fi pe cont propriu)

| Acasete a răspuns:

1. Te urci pe un bloc de 10 etaje si te arunci. Pentru o moarte garantata trebuie sa aterizezi cu capul, nu cu picioarele.
2. Accident de avion
3. Otrava
4. Taierea venelor din gat
5. Ghilotina
6. Infigerea cutitului adanc in ochi
Mai vrei metode?

| MilixxTudor a răspuns (pentru Acasete):

Multumesc chiar m-a ajutat. Respect pentru detalii.

| cristiansan a răspuns:

Impuscate... doare cateva milisecunde daca te impusti in cap

| voke a răspuns (pentru cristiansan):

De unde iau pistol a castigat argentina vs irlanda

| geanina_1837 a răspuns:

Mai bine ai merge la un psiholog, dc pui asemenea intrebari?:S

| AlynnaOanna a răspuns:

Esti nebuna, nu? Esti emoista? Frate mai scapam de unu \m/.I'm just kidding...Nu FA ASTA coplchilo! Ce dracu te-a apucat?

| VremTot a răspuns:

Simplu ia multe pastile si apoi consuma alcol

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce e cu întrebarea asta? Ai de gând să te omori? Sau...sa omori pe cineva? Altfel nu îmi explic această întrebare. Termina-te cu aceste întrebări ți continuă-ți viața până îți sună ceasul de la Tata Doamne nu de la tine. Bless you!

| S0ftiegutz a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu zic că dacă se împușcă e rapid și nedureros... dacă reușește din prima...

| bluegreenjsjs a răspuns:

Ignora oamenii care zic "trebuie sa fi nebun, continua-ti viata copile". Unele situatii chiar te fac sa te simti asa, te fac sa vrei sa iti iei viata. Întradevăr e de preferat sa gasesti o alta soluţie, nh sinuciderea. Sincer sper sa treaca prin asta sa vada cum e, unii oamenii pur si simplu nu inteleg. Parinti care nu isi duc copilul care e in depreie la psihiatru pentru ca nu il cred! (stiu ca suna urat). Dat fiind faptul ca au trecut niste ani de cand ai postat intrebarea, sper ca esti okay acum.

| punctulets_8957 a răspuns:

Iti tai gatu'. fara chinuri, moarte asigurata din momentul ce gatul se despica.

| edy007 a răspuns:

In somn cand dormi impuscat

| Radu_Ionut_1996 a răspuns:

II spui lu ma ta ca fumezi

| Neagu_Danut_1986 a răspuns:

Bine punctat eu și acum stau pe gânduri negre dar încă ma susțin nu știu cum dar reusesc

| CMarc a răspuns:

Viata e otrava

| DavidC23 a răspuns:

Văd că unii oameni nu înțeleg, pentru că nu au trecut prin situații când nu găsești nici o altă cale. Știu că din punct de vedere social, etic nu este ok să faci asta. Eu am fost supus unui proces de stres continuu de mai bine de trei ani din partea primăriei, și colac peste pupăză, s-a găsit și poliția să mă urmărească penal pentru niste lucruri pe care nu le-am făcut, sau dacă am omis ceva, am făcuto neintenționat, în sensul de a nu plăti taxa la ANAF, dar am fost invadat în propria locuință și acuzat, calomniat că închiriez fără contract și amenințat cu închisoare, etc. Cu banii nu stau bine și nici nu vreau să ajung cu ei prin tribunale că și acolo tot cu ăștia țin. Simt că trăiesc într-o lume vitrega și și care nu mă lasă să trăiesc în pace și liniște. Nu mai știu la ce ușa să bat. Fiecare are propriile interese și nu are nimeni timp nici măcar să asculte. Încă nu am făcut acest pas pentru că mă gândesc la cât vor suferi copiii mei care inca sunt mici. Nu vreau să sufere alte persoane în mod special copiii mei pentru că eu nu mai văd altă cale.

| Dariabudai a răspuns:

Sti spuma aia din jucariile alea moi? pai trebuie sa bei spuma aia sau mai poti sa bevi dezinfectand sau acetona?

Întrebări similare