Nu ar trebui sa-ti pese de ce crede lumea.Lasa-i in pace pe acei copii populari care te barfesc si rad de tine.
Nu este nimic in neregula la tine daca esti cum unii ar zice "tocilara". Peste cativa ani o sa jungi mult mai bine decat colegii tai care acum fac misto de tine.Si cui ii pasa daca esti crezuta tocilara?)Tu vezi-ti de treaba ta si invata pentru ca o sa-ti fie mult mai bine.
Fa ceva nebunesc. Nu mai sta "cuminte" in clasa. De exemplu eu: nu invat aproape niciodata, si am note mari (8-9-10), cand vine profa, toti se ridica in picioare, eu stau jos, si nu o bag in seama, fac misto de profesoare (daca AUD ce zic, oricum nu ma inteleg, dar ceilalalti inteleg), eu urmez regulile scolii nu regulile profesoarelor. Sa'ti dau un exemplu: scoala ca institutie nu ma poate obliga sa vin imbracat cum vor ei, sa ma vada tuns cum vor ei, s. a. m. d, eu vin cum vreau eu (exceptand piercing-urile si tatuajele la vedere), adica sunt un-pic rebel, chiar daca nu sunt preferatul profesoarelor!
Scuze pentru stilul de a scrie, trebuie' sa plec uneva, si am scris grabit, dar intelegi tu...
Acum mai nou. daca vrei sa nu fii considerat tocilar, trebuie sa te dai.smecher sa sty s injuri.sa chiulesti.in fne nu trebuie sa intreci limita. dar nici sa stay cu nasu`n carti toata ziuaa.mai fa si misto de profi.etc.
pupici:*:*
Daca vrei sa nu mai fii considerata tocilara...ramai asa si nu-i mai baga in seama pe colegii rautaciosi.asa e si o fata in clasa la noi.Carmen o cheama.si are numai 9 si 10.inteligenta fata ce vrei
Chiar vrei sa te schimbi pentru unii ca ei? Merita? Tocilarii din scoala generala si liceu de obicei fac o facultate dupa care devin sefii celor ca ei, care s-au distrat teribil chiulind.
Simte-te bine si nu te mai complexa. Ha ha, chiar imi imaginez o fetita draguta, putin timida, incercand sa faca misto de profi numai asa, sa se dea mare: incepe sa zica ceva, se inroseste toata, se balbaie, isi cere scuze si se face mica-mica in banca.