| LCD a întrebat:

Cum sa nu ma indragostesc asa repede? straight face suntem impreuna de putin timp, am inceput sa vb f deschis happy el a spus ca nu mai are incredere in fete. Mie imi place tot mai mult de el...si cred ca din partea lui, inca nu e la fel sad a spus ca increderea se poate castiga. Sfaturi ceva? sad

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. ti-a dat de inteles ca te va iubi, cu o conditie.sa-i dai ce-ti cere.iti va cere sex cat de curand.ca sa aiba incredere in tine.si tu vei alege, daca sa fii o gasculita credula sau o fata cu cap.sa-mi scrii cand se va intampla.

| denisa0906 a răspuns:

Buna pai daca el o zis ca increderea se castiga pentru el at asa e happy castiga`eu happy si discutiile astea f deschise nu prea face lucruri bune... mai ales daca sunteti de putin timp.winking convinge`l ca in tine poate avea incredere ca nu esti ca celelalte fetewinking bafta

| Eu4EverX a răspuns:

Nu o sa te mai indragostesti asa repede atunci cand cineva o sa te raneasca nu o sa mai ai incredere in baietii si chiar daca ei o sa fie in stare sa isi dea viata pentru tine tu o sa te gandesti doar la el la cel care te-a ranit si cel pe care il iubesti...(parerea mea)

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am incredere in tipul asta de relatii. Daca vrei sa fii cu cineva nu te mai gandesti la fostele relatii, lasi totul in urma si o iei de la zero.Cum adica nu mai are incredere in fete? Adica trebuie sa-l vindeci tu de chestia asta? Trebuie sa tragi tu ponoasele pentru ce i-au facut altele? Ori vrea sa fie cu tine, ori nu vrea! De ce sa se joace cu tine si cu sentimentele tale?