Draga mea, scuza-ma ca nu am terminat raspunsul meu dar asa mi s-a intamplat, sa mi se expedieze impotriva vointei mele, neterminat acum adaud ca voiam sa iti spun ca mai puteai sa te apuci sa insiri margelele demult uitate asa, sau pur si simplu sa iti asterni gandurile pe hartie asa de-a valma, cum zboara pestii speriati de furtuna; mai puteai sa suni pe cineva drag care iti astepta demult un semn de viata, sau puteai sa strigi, aici pe net la prietenii pe care ti i-ai facut si sigur gaseai printre ei pe cineva cu care vorbele-ti asterneau, uitarea, si somnul isi facea simtita prezenta lui... asa uitai de gandurile negre. P. S. Am scris mai sus de raspunsul trimis neterminat, caci m-am trezit ca se si trimite raspunsul nevoit... te imbratisez dandu-ti o parte de linistea mea sufleteasca, cu drag, Lucien. te rog cumuleaza cele doua raspunsuri daca il mai gasesti si pe primul nesemnat.
Schimba avatarul, o sa creada copii ca tweety a luat-o razna la batranete cu mintea criminala si si-a schimbat vocatia. Sau tu esti geamanul malefic a lui tweety?
Vad ca nu intelegi expresia, simple.girl
mai documenteaza-te si apoi da-ti cu parerea.
Mi-ati fost de mare ajutor
eu ma refeream ca ma gandesc la rau nu ca le vreau raul altilor
Draga mea, ca sa nu te mai gandesti la ce e rau, trebui sa ai diverse preocupari; de exemplu, poti sa citesti o carte care sa te farmece, care sa te faca sa sorbi fiecare pagina cu nesat, sau poti privi un film de actiune, sau dupa plac, la unul de dragoste, care sa te absoarba intru totul, sau poti vedea ceva comic, hazliu la calculator sau la dvd, sau poti sa le scrii celor pe care din motive lesne de inteles, i-ai amanat atata timp; mai poti sa te apuci sa faci ordine in sifonier sau in actele ce te ASTEPATA DE ATATA TIMPSTEAPT DE atta timp de zi cu zi acri margle sa te intalnesti cu prietenii tai pe net...
Uuu...ai minte criminala? taree...si mie imi place sangele dar nu as omora niciodata un animal... vrei sa fim prietene? ... evil...
Poate ca nu ar trebui sa sugerez asta, dar, ai incercat narcoticele? That could work... sssttt... sa nu mai spui :d
Penaaaa1 întreabă: