Dar de ce vorbesti de sus? Exista unii copii de 12 ani care au facut in viata mult mai multe decat ai facut tu in cei 70 de ani ai tai.
La 12 anisori cat ai tu acum, cam tot ce zboara se mananca, asa si asa zisa gelozie, care-i de fapt INVIDIE, fiindca baiatul ala nu-ti este nici iubit si nici sot.
Va trece si mica ta invidie daca te focusezi pe carte, pe scoala, pe alte chstii mai importante la anisorii astia, fiindca copii isi aleg cu cine vor sa stea de vorab cand se simpatizeaza reciproc.
Nasol, nu o sa ai relatie de lunga durata in felul asta. Esti mica de varsta, este? Sub 18 ani cred. Problema asta o rezolvi in timp prin maturizare si auto-impunere.
Simplu, găsești altceva de făcut cu viața ta, nu stai să urmărești pe nimeni sau să spamezi mesaje pe rețele cuiva, pentru că mai rău vei îndepărta persoane, va crede că ești disperată. Dacă crede că ești o persoană cum trebuie, fi sigură că se va întoarce la tine, îți va da mesaje, te va căuta, dacă nu, aia e, nu știe el ce pierde, îți vei de treaba ta.
Intrebarea pe care ar fi bine sa ti-o pui este alta: "Cum scap de gelozie?"
Rusinos, sa premiezi raspunsului unui copilas de numai 13 ansiori care habar nu are ce spune, fiindca nu are inca discrenamant si nici suficiente cunostinte ori experinta de viata.
Uite aici cati anisori are copilasul asta,
"în 21 Septembrie 2024 | Meowie a întrebat:
....Ca sa mentionez, am aproape 13 ani"
In ce priveste varsta, cred ca ma confunzi, am abia 50
Am nevoie de păreri nu să îmi dați sfaturi de viață