| facepalmlol a întrebat:

Cum sa nu te gandesti la nimic?

Răspuns Câştigător
| Panda13 a răspuns:

Da...ei bine cred ca atunci cand unii oamenii spun :"nu te gandi la nimic"..cred ca ei incearca sa spuna: nu te gandi la lucruri stresante. urate, rele..sau nu stiu ce vor sa spuna.happy

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pai nu prea poti, tot atunci cand nu vrei sa te gandesti la nimic iti zboara gundul la ceva...

| mariukka a răspuns:

Nu te gindi la nimic cred ca are sensul la lucruiri rele sa nu gindesti

| Panda13 a răspuns:

Pfuuu` pai nu te gandesti la nimic.o sa ai o senzatie ciudata.laughing..incerci doar sa respiri si atat...dar..tot cred ca o sa te gandesti la ceva...laughing

| facepalmlol explică (pentru Panda13):

Pai asta gandesc si eu.E IMPOSIBIL! Am vazut multe raspunsuri de genul si de aia intreb asta acum.Sau i-am mai auzit pe unii zicandu-mi, cand nu puteam sa adorm uneori"pai nu te gandi la nimic, stai relaxata" sau un raspuns tot pe-aici legat de invatarea rapida"nu te gandi la nimic si incearca sa memorezi" sau ceva asemanator.

| Panda13 a răspuns (pentru facepalmlol):

Da...ei bine cred ca atunci cand unii oamenii spun :"nu te gandi la nimic"..cred ca ei incearca sa spuna: nu te gandi la lucruri stresante. urate, rele..sau nu stiu ce vor sa spuna.happy

| T0xXxiK a răspuns:

E imposibil pentru ca daca incerci sa nu te gandesti la nimic de fapt te gandesti la un mod cum sa nu te gandesti la nimic laughing)))
PAre prostesc dara asa e...
chiar daca ai impresia ca nu te gandesti la nimic de fapt o faciwinking
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu
Numai bine :*

Întrebări similare