Mulţi avem probleme de acest gen. Câteodată, părinţii devin ''stresanţi''. Ca să-i convingi să facă şi ca tine, arată-le că întâi faci ca ei( prefă-te că-i asculţi un timp)apoi explică-le ceea ce te deranjează. Poate dă rezultate
Dar de ce nu te lasa? Spune-i si u ca ai nevoie sa mai iesi din casa si sa te mai distrezi cu prietenii
Aveam aceshi prolema ca si tine! din fericire, sau din pacate, eu sunt firea de om care face ce o taie kapul! am fact ce am simtit! Dar se pare ca nu a fost bwine!
eu dupa toate astea, am incerdat sa stau de vb ca mama mea, are e ste mai intelegatoare, j i-am spus tooot ceea ce se intample, si ce vreau, si mi-a oferit o limitata libertate la iceput, dar ca timpul, am mai credkut si a cata iberatate vreau eu!
deci, vb si u ca a ta mama, si spune-i, cere-i motive, fa-i promisiuni de care sa te tii!
totul va fi bine!
sper ca te-am ajutat! pwwp
pap!
numai bwinw si bafta!
Pai stii tu ca mamele intotdeauna isi fac griji p/t copiii sai, si daca vom creste noi la parintzi mereu vom fi copiii si ne vor trata la fel ca si acum...Deci arata-i si tu ca esticit de cit mare, si putina libertate nu strika, ba ajuta sa va kunoashtetzi voi amicii intre voi m-ai bine.Fa-o sa inteleaga ca viata e intratit de frumoasa inkit nu trebuie sa pierzi nici macar un minut din minunatzia ei! Multa bafta!