| Bianca_4346 a întrebat:

Cum sa o conving pe mama sa imi ia un catelus? tinand cont ca stau la blocbig grin. zice ca miroase urat in casa. dar eu vreau un catelus mic.sadi-am spus ca fac eu curat dupa el, samd.

Răspuns Câştigător
| pisika a răspuns:

Poti adopta unul de la adapostrile speciale, nu cred ca exista un caine care sa nu 'ii pice cu tronc' sau de care sa nu i se faca mila atunci cand ii vede cum se bucura de prezenta voastra. II arati : 'Uite, (saracutu) ce neingrijit e aici, ce bine ne-ar pazi casa cand creste mai mare'... (sau zici altceva)
Se stie ca un caine se invata mult mai usor cu obiceiurile voastre si cu locurile in care are sau nu voie de mic, decat atunci cand este adult, ca acestia se invata mai greu. Cu dresajul e la fel. Il dresezi mai usor cand e pui. Da-i apropouri mamei din cand in cand, poate cedeaza...tongue

35 răspunsuri:
| Ce3zara a răspuns:

Daca esti si uh innebuuniiit dupa animale si pui mana pe fiecare " jegos " p care`l vezi p strada si parintii turbeaza si spun lucruri geeen " nu mai pune mana nu vezi ce javra e te imbolneavesti iei microbi iei purici" si asa mai departe poti sa-i spui ca daca iti ia un catelusi ar fi singurul mod (pentru ca l-ai avea p el ) in care tiai putea controla manifestarile laughing eu fix asa sunt MOR dupa animale pur si simplu imi vine sa le mananc! cand ma vede mama innebuneste avand in vedere ca ea nu e asa nebuna dupa animale cum sunt eu...imi zice mereu ca nu este nici igienic nici sanatos ca ma pot imbolnavi blah blah blah am rugat`o sa-mi ia un catelus i-am zis ca voi fii responsabila si i-am zis macar sa-mi ia unul daca ea chiar crede ca nu ma descurc sa-l vanda doar sa-mi ia unul avand in vedere ca stau la bloc e si mai greu dar sunt convinsa ca merit unul! nu sunt nici chiar CEL MAI descurcaret copil dar, sunt ok am note foarte bune la scoala si nu sunt gen sa incep sa plang sau sa ma dau cu fundul de pamant daca nu primesc ceea ce vreau... am un papagal dar este foarte salbatic! matusa mea la prins cand din greseala a intrat pe fereastra la ea in casa probabil, papagalul scapat dintr-o colivie, si nu am reusit sa-l imblanzesc deloc! mama imi spune sa ma multumesc cu el dar este mare diferenta dintre papagal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici pe mine nu ma lasa cu un catel dar mi-as dori tare mult unu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu as vrea un catel si nu stiu cum sa o conving pe mama mai ales ca stau la bloc.sad chiar vreau unul da micut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea sa ii arati ca te interesezi de acel caine pe net sau cand mergi pe strada si vezi un magazin de animale si intreaba tot felul de lucruri despre cainele pe care ti-l doresti.Arata ca esti interesata de el si ca nu o sa te plictisesti de el.La mine a functionat ...si stau la garsoniera

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum e ma rog de mama si de tata de un an sa imi ia si mie u catelus dar mama nu ii suporta asa ca de ziua mea am primit o pisica dar tot nu sunt multumiata... daca aveti mai multe sugestii puteti sa ma contactati pe iulya_miha. va pup :*