Okayy. Deci eu nu inteleg o chestie. De ce toate copilele abia scoase pe gaoz din generatia asta cauta doar sa se linga si sa o suga? Ati inlocuit acadeaua cam repede nebunelor. Sfatul meu ar fi SA-TI VEZI NAIBII DE SCOALA SI SA LASI LINSU' PENTRU MACAR 3 ANI DE ACUM. La varsta ta ma jucam metin 10 ore pe zi si singurul meu stres era lagu din joc, nu baietii. Da' mai terminati cu relatiile de la varsta asta frate, nici macar nu stiti ce-i aia iubire da' voi va lingeti pe la toate colturile. M-am saturat sa vad asa ceva, v-as da otrava la toate care au gandirea asta de gaina. AI 12 ANI, CHIAR NU AI CEVA MAI BUN DE FACUT? DU-TE JOACA-TE CU MINGEA IN FATA BLOCULUI, DU-TE SI DA-TE IN LEAGAN IN PARC, DA' NU MAI VENI CU ASTFEL DE INTREBARI PE TPU MAI ALES LA VARSTA ASTA. Maica'ta face foarte bine ceea ce face, eu in locul ei ti-as da si o mama de bataie sa te aud cu asa ceva si te-as inchide in camera fara telefon, pc sau orice altceva ce te poate strica de cap. Nu stiu ce relatie ai tu cu maica'ta sau ce ti-a zis, dar ar trebui sa-ti explice frumos cum sta treaba cu prostiile astea, si daca nici asa nu intelegi sa treaca la alta metoda. Bafta la lins daca totusi ai de gand sa faci asta.
Eu nu te as mai lasa 3 ani afara din casa daca mi ai zice asa ceva si ai fi copilul meu