Mentalitatea de turma se raspandeste foarte repede din pacate. Prostia se instaleaza foarte repede in randul tinerilor, din cauza celei mai sus mentionate. Incearca sa fii originala. Nu-i copia pe altii doar ca asa au ei, poate nu e bine! Te-as fi sustinut mai mult daca nu spuneai aia cu colegele tale... Moda ti-o faci singura, nu poti purta doar ce e la moda daca nu iti place sau nu iti vine bine! Parerea mea e ca ai arata ca o pisicuta cu gheare prea mari pentru ea! Risc sa imi iau din nou "stupid" dar asta nu ma opreste sa imi spun parerea! Cum altii colectioneaza fundite eu colectionez raspunsuri "stupide". Oricum. incearca sa ii spui mamei tale ca vrei doar sa probezi o zi 2 sa vezi cum iti sta apoi le dezlipesti Bafta, si nu te mai lua dupa toate, ca uite asa va pierdeti capul si virginitatea de mici pentru ca celelalte au facut deja asa! Si ca sa nu pice aia de proasta care a facut-o deja te face pe tine proasta ca nu ai facut-o
Tu incearca sa fii deosebita de alte fete, fa-ti ceva desene cu oje, nu e nevoie numaidecit de unghii cu gel pentru asa ceva
Şi ce dacă toate din clasă au unghii cu gel?
Serios, fată dragă, nu trebuie să te iei după toate proastele că aşa ai auzit tu că e la modă. Fă ce crezi tu că e bine
anonim_4396 întreabă: