| cosmin111 a întrebat:

Cum sa o conving pe mama sa ma mute la scoala veche. Aici nu m-am acomodat deloc am un semestru deja nu mai stiu ce sa fac ma macina ganduri negre. I-am explicat si nu intelege sunt cls a 7-a. Cum sa fac? L-a scoala veche au nevoie de copii. Eu vreau inapoi ca sa nu mai fiu asa stresat. Am avut cate conflicte dar cred ca o sa ma accepte inapoi pentru ca ii trebuie copii. Dati-mi un sfat va rog sau dati-mi un msj pe privat sa ii arat mamei

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Trebuie să îi oferi mamei tale nişte motive. Tu spui că nu te-ai acomodat. La ce te referi când spui asta? E normal că în primul semestru să te simţi exclus faţă de elevii din clasă ţinând cont că ei se cunosc între ei de mult timp. Consider că ar trebui să mai aştepţi un semestru şi dacă chiar nu te descurci, mama ta va observa asta. Baftă!

1 răspuns:
| annakarenina a răspuns:

Ar trebui sa ii explici ca iti este extrem de greu, ca esti un copil, ca nu poti rezista stresului de aici, si ca iti doresti enorm la scoala ta cea veche, unde intelegeai ce ti se explica si reusai sa inveti de placere, spune-i ca nu iti trebuie scoala de acum si ca nu rezisti.