Intrebarea este:"Care e motivul pentru care fura prietenii celorlalte fete?"Asta trebuie sa afli mai intai. Poate ca face asta din egoism, sau poate ca are ceva cu fetele respective si incearca sa le 'atace'...Sau poate ca vrea sa dovedeasca faptul ca ea poate cuceri orice baiat cu asa-zisul eu farmec... Dupa ce afli care e motivul, atunci poti incerca sa iei masuri...Si vei vedea atunci cam ce trebuie sa faci.Good luck!
Ii furi si u prietenul, simplu
Daca face gesturi de astea inseamna ca e cam... scuze. dar asta imi da impresia
Si eu faceam chestia asta cu prietenele cunostintelor mele. Si-mi placea. Nu pentru ca erau super-fete. Dar era mai greu si mai palpitant. Ma topesc tot cand aud "Nu e bine ce facem." "Stiu stiu, de asta-mi place".
De cand un prieten care a suferit de pe urma actiunilor mele a racit brusc relatiile cu mine n-am mai facut.
Nu zic sa faci asta si tu cu amica ta. Doar ca e o posibilitate.
Interesant obicei......mai bine raresti iesirile cu ea.ca s-ar putea sa ramai fara iubit in viitor
Ah... te`ai gandit vreodata sa vorbesti serios cu ea?! sa-i tii o "predica" in asa fel incat sa`si bage mintile in cap? Daca folosesti propozitii precum:" vrei sa ajungi cu*va?, sa-ti spuna lumea cu*va?", etc. s`ar putea sa se trezeasca la realitate. Daca nu ia in considerare parerea ta in legatura cu ce face ea atunci inseamna ca nu ti`e prietena.
Oanapisipisi întreabă: