Ajut'o sa il culce. si cand doarme poti vbi linistita cu mama tha.
Daca nu reusesti spune-i ca iti doresti sa comunici mai mult cu ea. si ca are 2 copii nu unul singur
sper ca te'am ajutat
Buna.
Problema aceasta s-ar putea sa nu fie chiar o problema, daca spui ca fratele tau este mai mic! Daca este mai mic, are nevoie de putintica mai multa atentie, dupa parerea mea.Asta nu ar trebui sa te distraga cand stai cu mama ta sau cel mai rau, sa te enerveze.Trebuie sa fii intelegatoare ca este mai mic si are nevoie de mai multa grija, atentie.
De ce nu stati impreuna? Si tu, si mama si fratele.Nu trebuie sa te enervezi, doar e fratele tau! Mama voastra va iubeste la fel pe amandoi, nu trebuie sa te simti asa in privinta asta.
Petreceti-va timpul impreuna, propunele lucrul asta, ar fi cel mai bine, decat sa te enervezi ca te intrerupe cand vrei sa stai cu ea sau ceva.
Daca nu vrei nici asa, vorbeste cu mama ta si spune-i ca te deranjeaza prezenta fratelui tau cand stai cu ea, dar nu stiu ce solutie va gasi. Mi s-ar parea total penibil sa isi faca program, gen o ora sa stea cu tine si o ora cu fratele mai mic, dar acum fiecare cu ideile sale.Raman pe prima varianta.
Fii intelegatoare, e fratele tau ( mai mic, dupa cum vezi, insist pe chestia asta )!
Ai grija de tine si toate bune :*