Simplu
O iei in brate si dupa aia o saruti
Daca esti din Cta poti exersa pe mine)
Nu ai de ce sa iti faci griji. Toate vor veni de la sine. Apropierea fizica este un fel de manifestare a iubirii, a atasarii sau a bucuriei simtita de o persoana fata de o alta persoana indiferent de felul de iubire etc dintre ei.
"Tupeul" cum numesti tu curajul de a "actiona" prinde viata in momentul in care esti constient ca e bine ce faci si esti sugur pe tine. Fara de asta, relatia e total superficiala.
Gandeste-te la cat de bine te vei simti in momentul in care vei fi in bratele ei, cand o vei saruta, cand va veti unii buzele intr-una singura... ce romantic!
Gandeste-te ca nu ai ce pierde, insa ai de castigat niste trairi total fantastice si fara egal.
Psihoyounger
Cu timpul, o sa vina si ziua in care o sa prinzi tupeul necesar sa faci ce nu ai curaj acum
Mai multa incredere de sine!
Si sa nu-ti repeti intr-una daca nu am facut bine, daca nu-i place, s-o simti bine?!
Trebuie s atreci putin peste timiditate ca altfel nu faci nimic
si iti zic asta din proprie experienta
Foarte simplu iti lasi inima si iubirea vostra sa inainteze si iti garantez eu ca trebuie sa te lasi purtat de val si sigur o sa ii placa si ei cu siguranta...
Multa bafta...
E foarte simplu o iei in brate si o saruti... nu trebuie sa ai tupeu pur si simplu o faci ca nu-ti zice nimic pentru ca si ei o sa-i placa
Am 13 ani si zic din proprie experienta... de imbratisat e usor :p... da cu sarutatu nu stiu... nu prea am tupeu :p