| Someonelovedyou a întrebat:

Cum să renunti la o persoană pe care o iubesti extrem de mult?

Răspuns Apreciat de Editori
| KLiNK a răspuns:

Timpul le rezolvă pe toate. Cel puțin așa se spune. Este greu, chiar greu. Omul, prin natura lui, se atașează de alți oameni, iar iubirea este apogeul dacă pot să spun așa. Referitor la întrebarea ta. Dacă iubești cu adevărat persoana aia, nu poți să renunți la ea. Să nu te mai gândești la ea? Da. Poți. Problema apare atunci când o vezi în fiecare zi. Încearcă să scapi de lucrurile ce te fac să te gândești la ea, ca mai apoi să scapi de gânduri. Mulți spun că trebuie să tratezi totul cu indiferență, dar astea sunt prostii. N-ai cum să fii indiferent în așa ceva.
Da, există iubire one-sided cum zice englezu'. Poți să iubești o persoană care n-are pic de interes pentru tine. Dar de ce să faci asta? De ce să te consumi pentru așa ceva? Față de persoanele astea, omul își pierde interesul repede. Nu aveți un trecut care ar putea reprezenta fundația sentimentului ăstuia. Totul este superficial, un foc de paie. Învață să nu te mai gândești la persoana respectivă, chiar dacă o vezi în fiecare zi. Nu merită efortul.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dai un telefon si o anunti ca lantul iubirii s-a incins incat s-a rupt si nu mai tine basmul ca inainte

| Violleta2022 a răspuns:

Daca o ibesti cu adevarat, inseamna ca nu-i doresti raul, asadar, poti sa-i redai libertatea!
Asta daca cumva este in relatie cu tine.

Daca o iubesti din umbra, dar ei nu-i pasa si nu are sentimente pentru tine, nu prea ai ce-i face, decat sa-ti vezi de drum si sa o uiti.
Obsesia si incapatanarea nu-si au rostul, ca dragoste cu sila, nu se poate face.

| Andreeush a răspuns:

Dar acea persoană te iubește la fel de mult?

| Someonelovedyou explică (pentru Andreeush):

Nu, tocmai asta e. Imi fac rău din cauză că țin prea mult la anumite persoane și le iubesc, iar ele nu ar da 2 bani pe mine și sunt a 15.000 a mie obțiune. Și e cam ciudat, însă mereu când o văd cu alte persoane, simt o invidie fiindcă as fi vrut să fiu eu lângă ea sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Realizezi ca de fapt nu e vorba de nicio iubire, ci o iluzie, un derapaj al minții.
Nu o iubești, nu are cum.

Nasol ca permiti sa fii optiunea nu stiu care. Trezeste-te, las-o odata de tot. Nu ai ce discuta cu ea. Nu alerga niciodata dupa cineva care nu alearga dupa tine.

| Florin9Florin9 a răspuns:

Gândește-te la defectele ei.

| Andra9pk a răspuns:

Pai de ce sa renunti? Care sunt motivele? Poate fi ceva de genul Otilia si Felix? laughing)

| Someonelovedyou explică (pentru Andra9pk):

Fiindcă ea nu ține la tine si tu suferi ca idiotu și trebuie să renunți, să încerci să uiti fiindcă nu ți face bine să te gândești la o persoană care nu are nicio legătură cu tine si vorbește cu tine doar când are chef. Gen a 15.000 a obține. Înțelegi? Dar faza e ca tii prea mult la persoana respectiva și vă vedeti in fiecare zi...

| Andra9pk a răspuns (pentru Someonelovedyou):

E dificil. ca sa poti sa renunti la o persoana..trebuie sa rupi toate legaturile. e greu,dar trece in timp.
Daca iti ocupi timpul sau vorbesti cu alte persoane,e mai usor sa uiti.
Am simtit-o pe pielea mea. Imi facea rau relatia. Block peste tot, nu am dat ocazia sa "dea de mine" in vreun fel, de intersectat pe strada nu se punea problema (locuiam departe unul de celalalt), m-am luat cu invatatul pentru bac, am cunoscut persoane noi si.a trecut. Nu merita sa stai langa cineva langa care nu iti gasesti locul, nu te simti bine, nu te lasa se evoluezi sau nu simte la fel ca si tine.