| Dempsey155 a întrebat:

Cum sa scap de acnee?
Ce crema trebuue sa folosesc?
Ma deranjeZa foarte tare
Am multa mai ales pe Spate.

8 răspunsuri:
| emmyn a răspuns:

Crema de galbenele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru fata foloseste crema sebium global, pentru spate poti sa nu mai folosesti geluri de dus o perioada ( o luna -doua pana iti dai seama daca sunt provocate de el ) ci doar sapun protex albastru. Poti in fiecare zi si seara inainte de dus sa umezesti sapunul pana face spuma si sa intinzi spuma pe spate si sa stai cu ea pana se usuca, o sa-ti usuce cosurile treptat.

| Axys a răspuns:

Poti sa iti faci de acasa sa incerci! eu astea mi le fac acasa si euu ma confrunt cu cosuriile mai ales pe vremea asta calduroasa.

Masca cu roșie
Ia o rosie si da-o printr-o o răzătoare marunta. Masa obtinuta se pune pe acele parti ale pielii în care sunt mai multe cosuri. Clătiți fata după o jumătate de oră sau la o ora.

Masca pentru acnee cu fulgi de ovaz
Fulgii de ovăz se dau printr-o rasnita de cafea. Apoi se adăuga la acestea un pic de brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsime. Se amestecă până când se va obtine o pasta cremoasa. Se aplica un strat gros pe fata nu mai mult de 20 minute. Apoi se clătește cu apă caldă, lăsați pielea fetei sa se usuce de la sine, nu va stergeti. Apoi aplicato o lotiune tonica.

Masca cu suc din frunze de menta
Dificil, dar posibil: striveste frunzele de menta pentru a obține aproximativ o lingura de suc. În acest lichid se adauga praf de sofran. Se amestecă și se aplică acest medicament pe fata. Într- o jumătate de oră se poate spala cu apa calda.

Masca cu scorțișoară și miere
Pentru a prepara masca data veti avea nevoie de O lingurita de scortisoara măcinata care se va amesteca cu 3 linguri de miere. Puteți utiliza aceasta masca ca un exfoliant, și mai puteți utiliza aceasta masca inainte de a curati fata pe noapte. Dimineața, clătiți mai întâi cu apă caldă, apoi se clătește cu rece.

Masca cu albus de ou de gaina
Se amesteca un albus de ou cu o lingura de miere, apoi se adauga o lingura de suc de lamaie. Se amestecă bine toate ingredientele cu un mestecător — astfel încât să formeze o spumă. Masca se aplica pe fata pentru 20 de minute. Clătiți cu apă călduță. Aceasta masca nu numai elimină acnee, dar si usucă pielea, eliminând strălucirea.

Masca cu gălbenuș de ou cu miere
Se ia o lingura de miere si se amestecata cu un gălbenuș de ou. Apoi, peste amestecul obtinut se adaugă ulei vegetal (de măsline, brusture, ricin, etc )- aproximativ o lingura. Amestecul obtinut se aplica pe piele pe un sfert de oră, data viitoare puteți sa-l lasati pentru 20 de minute. Clătiți cu apă caldă.

Masca din burete de apa dulce
Cea mai populara reteta preparate acasă pentru a scăpa de acnee. Pentru a începe prepararea mastii date veți avea nevoie sa achiziționati un burete de apa dulce — care este vândut în orice farmacie. O lingurita de pudra de alge marine care se va amesteca cu două linguri de argila alba si se va dilua cu trei linguri de apă plată. Fata poate fi curățata nu foarte bine — e de ajuns sa se clăteasca cu apă. Apoi amestecul este aplicat. După 20-30 de minute, se usuca masca și poate fi spălata cu apă caldă. După această procedură, fata poate fi data cu crema. Efectul nu se va lasa asteptat mult timp.

Masca cu spuma de albuș de ou
Și această masca este una dintre cele mai comune măști de uz casnic. Se bate bine cu un mixer un albus de ou până când se formează o spumă groasă. Masca este gata! Aplica amestecul pe fata curata pe cincisprezece minute și apoi se clătește. Utilizind regulat aceasta masca, pielea fetei nu numai se va netezi, dar, de asemenea, veti scapa de roseata si, desigur, de cosuri si puncte negre.

Tu o sa faci una din ele pentru inceput happy

| Axys a răspuns:

Trebuie sa incerci ceva natural nu toate porcariile din farmaciile obisnuite sau de la alea naturiste incerca sa iti faci propria ta reteta acasa. :X

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Tinctura de propolis. De la un producator apicol de incredere, in comert e plin de facaturi.

| bogdanmihai469 a răspuns:

Pe spate poti sa dai si cu spirt care e foarte bun dar pe fata nu iti recomand pentru ca are alcool si iti usuca pielea. In schimb poti sa dai cu bio oil care e foarte bun chiar daca e cam scump dar nu se foloseste doar pentru cosuri fiindca e forte bun pentru piele si poti sa dai si pe cicatrici sau ori ce alta neregularitate a pielii care dispare in cateva zile de la utilizare(trebuie folosit de doua ori pe zi-dimineata si seara- pentru o eficienta mai buna)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand ai grija ce mananci.
Pai...
- Bea ceai verde. ( Iti elimina toxinele din corp si este foarte bun pentru piele mai ales ce-a afectata de acnee)
- Ia o felie de lamaie si unge-o cu miere, apoi aplic-o pe zonele afectate de acnee.
- Da-te cu crema de galbenele
- Freacati fata cu coaja de banana si dupa 10-15 minute clateste cu apa calduta.
Apropo sa stii ce este foarte bun pentru ten, sa te dai cu coaja de mar, portocala sa te dai cu rosii, castravetii etc.
- Amesteca albusul de la ou cu cateva picaturi de lamaie pana se face ca o spuma si dupa aia da-te cu ea pe fata si clateste dupa 10-15 minute.

| Kandia15 a răspuns:

Pentru fata du-te neaparat la dermatolog. Stiu, stiu ca nu ai chef cand poti incerca pe pielea ta, acasa.
Dar du-te la un dermatolog recomandat de mai multe persoane si o sa fie mult mai bine. Am invatat pe pielea mea ca nu trebuie sa ma dau cu tot ce zic ceilalti. Am folosit zeci de tratamente naturiste ( miere, miere cu scortisoara, lamaie-la lamaie se vedeau rezultate, dar mi-a fost frica sa mai continui, caci tenul e sensibil si il puteam afecta-, aspirina cu apa, argila, castravete, galbenus, etc etc), dar si creme ( Mibazon - stiu ca e pentru animale, dar am vazut un review pe net cum ca e bun pentru tratarea cosurilor -, s-a.)
Acum folosesc seara Duac gel dupa ce mi-am demachiat fata cu gelul svr gel moussant. iar dimineata, tot cu gelul si crema Bionect. Si chiar se vad rezultate, dar iti spun ca (,) cu acneea e mult de munca. Oricum dupa perioada adolescentei nu vei mai avea.
Cat pentru cele de pe spate, iti recomand lamaia ( la mine functioneaza. iar zona spatelui nu e asa sensibila ca fata). aa, si era sa uit: fa-ti o data pe saptamana un scrub din zat de cafea amestecat cu ulei de cocos sau de masline. Cum procedezi? Cand intri la dus, dupa ce te dai cu gelul de dus te freci cu zatul(sa nu mai ai spuma pe tine, sper ca e logic). Dupa ce iesi te dai cu ulei de cocos care hidrateaza extrem de bine. Daca nu ai, poti folosi si ulei de masline. Si cam atat, sper ca te-am ajutat happy