| Roxana20090 a întrebat:

Cum sa scap de cosurile de pe fata de pe umeri de pe piept si de pe sani?
Si mai am o problema sunt fata si am par un pic pe maini pe spate putin si pe fund iar pe picioare e teroare trebuie sa ma rad o data la 2 zile ca mi se face mai rau ca la maimuta spuneti-mi ce sa fac sa numai am problemele astea?

Răspuns Câştigător
| fede12 a răspuns:

Parul pe picioare, deci aveam un par ziceai ca-s gorila..serios acum..am renuntat la, lama si nici ceara nu m-a ajutat prea mult adica era ok mi se pare mai complicat cu ceara, mi-am luat un epilator electric.stii tu de ala care il bagi in prija si iti zmulge parul e dureros stiu, tipam ca nebunalaughing dar m-am obisnuit si parul a inceput sa se raseasca. Baftaa!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te rade pe picioare ca o sa ai probleme mari dupa aceea. Foloseste ceara. banuiesc ca esti bruneta.

| Morphines a răspuns:

Folosește creme pentru coșuri, dar cel mai bine ar fi să mergi la medic specializat, deși nu e tocmai comod, dar doar așa vei afla cum să te tratezi corespunzător, iar pentru păr folosește benzile cu ceară.

Salut@re!

| RalucaOxii a răspuns:

aceeasi problema o am si eu, dar eu folosesc ceara. Pentru cosuri foloseste Zineryt, eu il folosesc e foarte eficient