Vrei sa fii fiarta intr-o oala pentru eternitate? Gandul de sinucidere apare din cauza depresiei in care ai intrat, probabil. In situatiile astea stii cine iti este singurul prieten? Nimeni Altul decat Dumnezeu. Vorbeste cu el si vei vedea ca situatia ta se va imbunatati. Bafta!
Buna! Deci eu zic ca nu emrita gandeste la otate clieple frumoase, ai vrea ca mama ta sa moara de dorul tau daca te sinucizii? Stii eu zic sa ii incerci sa ii impaci..si sa le explici ca nu mai potii, si ca nu suportii cum se cearta, si daca nu gasitii o alta metoda ramne divortul..si tu sia ma ta sa va mutatii in alta casa
Sper ca te-am ajutat
si uinca ceva nu iuta..zambeshte in orce situatie
Eu zic sa ii impaci chiar tu nu are rost sa se certe daca te iubesc pe tine nu o sa mai faca spune-le asa Noroc
Daca te sinucizi nu faci decat sa o omori si pe maicata odata cu tine... cel mai bine este ca maicata sa divorteze de el si sa va mutati voi doua in alta casa, si parintii mei sunt divortati si sa stii ca e mai bine deoarece tata nu o mai tipa la mama sau la fratii mei ...sau mutate la bunicii din partea mamei:X sper ca te.am ajutat cumva