| wildkiss a întrebat:

..cum sa scap de gandu de a-mi lua viata...tot ma gandesc sa-mi tai venele sa scap tatal meu sa nu mai urle la maicamea ca o omoara nu-mi gasesc locul nu pot fara sa ma gandesc sa-mi tai venele sa fac ceva sa se termine o data toata viata mea asa a fost is foarte multe detalii multe intamplari toate de rau si nu stiu cum sa ma mai abtin...ce dracu sa mai fac? stie cineva care a facut-o care a incercat sa se sinucida eu nu mai pot atat am de zis va rog raspunsuri serioase va intreb pe voi ca pe cea mai buna prietena a mea

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebuie sa suporti pentru ca in viitor viata va avea momente mai bune.

| wildkiss explică (pentru mgtow):

De 17 ani tot suport nici un om nu merita sa traiasca ca mine crede-ma nu doresc asta nimanui daca ai stii cum e viata mea fac pariu ca nu ai mai spune asta...

| mgtow a răspuns (pentru wildkiss):

Si eu am trecut prin multe timp de 20 de ani si acum am ajuns singur cu un pic de pace in casa dar nu mai stau sa suport certuri si scandal ca inainte, viata merge inainte.

| Aly07 a răspuns:

Vrei sa fii fiarta intr-o oala pentru eternitate? Gandul de sinucidere apare din cauza depresiei in care ai intrat, probabil. In situatiile astea stii cine iti este singurul prieten? Nimeni Altul decat Dumnezeu. Vorbeste cu el si vei vedea ca situatia ta se va imbunatati. Bafta!

| amaliaamely a răspuns:

Buna! Deci eu zic ca nu emrita gandeste la otate clieple frumoase, ai vrea ca mama ta sa moara de dorul tau daca te sinucizii? Stii eu zic sa ii incerci sa ii impaci..si sa le explici ca nu mai potii, si ca nu suportii cum se cearta, si daca nu gasitii o alta metoda ramne divortul..si tu sia ma ta sa va mutatii in alta casabig grin
Sper ca te-am ajutathappy
si uinca ceva nu iuta..zambeshte in orce situatiehappy

| lorenaboboruta a răspuns:

Eu zic sa ii impaci chiar tu nu are rost sa se certe daca te iubesc pe tine nu o sa mai faca spune-le asa Noroc

| pustoaikta94 a răspuns:

Daca te sinucizi nu faci decat sa o omori si pe maicata odata cu tine... cel mai bine este ca maicata sa divorteze de el si sa va mutati voi doua in alta casa, si parintii mei sunt divortati si sa stii ca e mai bine deoarece tata nu o mai tipa la mama sau la fratii mei ...sau mutate la bunicii din partea mamei:X sper ca te.am ajutat cumva wave