Vezi ca o pierzi,la un moment dat o sa se sature de gelozia ta, o sa o sufoci intr-adevar si cei din jur atat asteapta, s-o vada necajita.Se vor gasi destui care s-o consoleze. Abtine-te,musca-ti limba,da-te cu capul de pereti,dar cu ea fii dragut,mai ales ca ea nu face nimic,nu te inseala sau ceva.Da, vine timpul frumos si la toti o sa le iasa ochii din cap cand or vedea-o! Ei, tu sa fii mandru ca e A TA comoara asta.Si daca brusc incetezi cu geloziile, stii ca ea se va nelinisti? O sa creada ca ceva ai patit, ca o iubesti mai putin si dovezile ei de dragoste vor fi mai multe si mai mari.Baga-ti mintile in cap, nu-ti taia singur craca de sub picioare! Bafta!
Mai da daca tine la tine nu o sa-ti faca asa! Ce crezi ca daca vorbeste cu un baiat gata se pupa cu el! Calmeaza-te nu te mai gandi!
Prietene daca nu mai vroea sa stea cu tine scapa repede, iti spun pentru ca am trecut si eu prin asta foarte multi trec, trebuie sa rezisti sa nu te mai gandesti ca : poate te inseala, poate sta cu tine ca sa aiba ocupatie, nu te mai gandii ca o vei pierde pentru ca odata ce te iubeste si cel mai mult are incredere in tine, asta conteaza,, si eu am trecut paroape la fel prin ce ai trecut tu, dar am fost tare si am rezistat am tinut totul in mine. Tu sa fii mandru ca ai o iubita asa frumoasa, asta conteaza cel mai mult. BAFTA.
Va multumesc.
e usor de spus
ma mandresc cu ea. daca ma credeti multi vor sa fie cu ea si m-a ales pe mine avem o relatie de 7 luni totul merge bine dar ne cam certam in fiecare zi din cauza geloziei mele. in weekend totul este super ok. pentru ca stam numai impreuna, cand vine vorba sa plece undeva sa isi ia ceva si eu nu pot sa merg sau ca se baga unu in seama si ea ii da cu "jet" ma supar, parca ce vina are ea ca ala a claxonat`o sau i-a zis ce faci frumoaso. sau diferite chestii.