Nu ai nevoie de chestii dragute de pe net ca sa iti revi. Incearca sa gasesti puterea in tine si, chiar daca te sperie uneori singuratatea, izoleaza-te o perioada si gandeste-te la tine, la ce ti s-a intamplat,; la ce vrei sa schimbi in viata ta si la ce o sa faci in continuare, vorbeste mult cu persoane de la care ai ce invata si incearca sa nu te mai gandesti la starea pe care o ai, ocupa-ti timplul cu diverse activitati care te bine-dispun, fa-ti prieteni, comunica si daca e neaparata nevoie rupete-te de trecut si incearca sa iti construiesti propriul viitor asa cum vrei tu sa fie, fara sa depinzi de nimeni. Ai grija de tine :*
Cu riscul de a fi >:)
http://www.youtube.com/watch?v=YnqSefGLiCs&feature=player_embedded
Poi daca zici ca e totala.nu cred ca poti scapa asa de repede de ea. dar eu cand mai am mici,, depresii`` imi place tare mult sa fiu singura si sa ma gandesc. Acum depinde de fiecare.
Si daca vrei chestii pe, mai dragute, te-ai putea uita la desene animate sau poze cu desene, sa citesti bancuri (mai ales balada lu` boc, sunt multe.cauta si tu pe google: poze desene animate sau bancuri. Daca ai rabdare, poti gasi orice.
Da cautare pe youtube momente amuzante cu animale, bebelusi, etc...ma binedispune mereu. sper sa meara si la tine!
dantiberiu23 întreabă: