Buna,iti voi da eu cateva remedii ca sa le spun asa, impotriva pistruilor, si sper ca vor functiona:
1=Zeama de lamaie:se face un amestec din:3 linguri zeama de lamaie, 20 g. drojdie de bere si 20 g. tarate de grau.Se aplica masca obtinuta pe fata si se lasa sa actioneze timp de 20 min. dupa care se clateste fata cu apa din abundenta.
2=Suc de ceapa amestecat cu ulei de masline.Se pune atat suc de ceapa cat si ulei de masline in cantitati egale, dupa care se tamponeaza fata de 3-4 ori pe zi timp de o saptamana.
3=Laptele de papadie[se obtine prin sectionarea radacinii papadiei]-lichidul extras ajuta impotriva petelor si a pistruilor,totodata dand stralucire pielii.Fa-ti aceste masti,poate vor da rezultate,si nu iti fa griji,intr-adevar,fiecare cu parerea lui,insa eu cred ca fetele cu pistrui sunt foarte dragute. Daca fata este frumoasa, are trasaturi fizice frumoase, nu conteaza ca are pistrui sau nu. Dupa parerea mea, o fata cu pistrui are un plus de naturalete. Sunt foarte multe vedete care s-au facut cunoscute datorita pistruilor, dintre care si Emma Stone.Deci stai linistita, asta nu este o problema pentru care sa iti faci griji, ai o parere gresita despre fetele cu pistrui.Nu ar trebuie sa te subapreciezi asa, iubeste-te asa cum esti.Este adevarat ca mereu cautam sa fim tot mai frumoase, insa, asta nu tine de noi, indiferent de mastile si cremele pe care le-am aplica, suntem asa cum ne-a lasat "natura". Sper ca te-am ajutat!
Multumesc anticipat pentru raspunsul tau!
Uite Citest
http://www.clicksanatate.ro/......_5398.html
Sper sa-ti fie de ajutor!
misauratcuviata întreabă: