Ia agocalmin sau paracetamol dar citeste prospectul inainte sa administrezi medicina oricum nu se duce asa repede o boala doar dupa cateva zile si aceea pastila te mai scoate din suferinta ca sa simti si tu putina buna dispozitie.
Ia-ti pliculete de coldrex max grip.eu asta folosesc cand sunt racita si-mi trece mai repede. funda?
Antibioticul dar nu e recomandat sa-l iei decat daca esti foarte racita. daca nu coldrex max grip contine 1000 mg paracetamol si este foarte bun
Cel mai bun medicament este moldaminul, din cate stiu asta este cel mai puternic dintre toate tratamentele, se face prin injectie, si e cam dureros eu ieri l-am facut si abia imi mai misc piciorul cu pricina insa vad ca m-a lasat raceala. O solutie deloc dureroasa ar fi frectia cu spirt si cu otet dic cap pana in picioare acum daca nu ai o raceala puternica isi va face efectul eu a doua zi ma trezeam ca nou de nici nu paream ca am racit vreodata. Moldaminul se face odata la saptamana insa nu ti-l recomand findca e dureros nu gluma. Daca nu prea ai luat pastile si un antibiotic isi face efectul insa in doar cateva zile.