Si eu sunt in aceeasi situatie. Nu prea imi pot exprima sentimentele. Însă, online am mai mult tupeu. și când mă apuc fac niște romane de ajung la suflet. Așa fă și tu, iubirea nu se exprimă doar în cuvinte, ea se simte, se simte printr-o îmbrățișare strânsă, chiar și într-o ceartă. Nu e problema la tine, doar îți trebuie timp și încredere.
Draga mea atunci cand vei fii complet pregătita vei vedea ca rusinea va dispărea. Deocamdata incearca sa te apropii de el cu mai multă încredere in tine. Asta iti lipseste încrederea. Succes!
Nu am inteles ce treaba are rusinea cu "iubitoarea".
Poate ne explici mai pe indelete, ca sa te intelegem si sa te ajutam.
Vreau să îi arat afectiune prietenului, nu am avut parte de prea multa dragoste in jurul meu si acum cand as vrea sa ii ofer si eu putina "dragoste" nu prea reusesc, si nu reusesc sa schimb asta
Îți spun din proprie experiență, când găsești persoana potrivită pentru tine, simți asta, și scapi de rușine fara sa vrei. Nici nu ți dai seama. *Acea persoana* (persoana potrivită pentru tine) te va face sa te simți așa bine și inregula cu el încât o sa uiți de toată rușinea
Imbata-te.Cand esti beata nu o sa mai ai pic de rusine si dupa vezi ca nu a fost asa rau si o sa iti treava