Incearca sa-ti gasesti calitatile si sa-ti accepti defectele.Asta e primul pas.Al 2-lea pas e sa nu ti se urce la cap. Uita'te la altii, ce ai mai bun ca ei, ce au ei mai bun ca tine si incearca sa imbunatatesti punctele slabe.De aici provine increderea in sine, de la o imagine sanatoasa despre tine.Cand apare increderea, timiditatea dispare. Sper ca ti'am fost de folos
Mult succes
Ce sa spuun...I-ati inima in dinti si mergi tot inainte...cu frica nu faci nimic
Gandeste-te ca nu exista nimeni in jur...esti doar tu si cu pers resp...simte-te in largul tau, relaxeaza-te!
Sper ca te-am ajutat
Pai.incearca sa ai incredere in tine.Ca,cu timiditatea in ziua de azi nu prea merge.Si mai ales ca esti baiat,car nu ar trebui sa fii timit ci fetele sa fiu timide, DAR cateodata este buna si timiditatea, dar mai putin.Deci fara timiditate multa ca nu e bine.
Bafta! Sper sa cuceresti fata
Te inteleg perfect pana sa ajung la liceu eram timid acum depinde si de persoanele langa te afli i-ati inima in dinti nu ai nimic de pierdut daca te resipinge asta e.asa am facut si eu si am avut noroc fara incercarea moarte n-are
Da' cam asa am fs si eu, dar am reusit sa trec peste cu fetele mie imi era teama cand cunosteam pe candva nou sau cand ma cuplam cu vreo fta dar am incercat sa imi intrec timiditatea pe zi ce trece acum ma sarut pe hol fara niciun strest si stau cu orice fata si nu ma mai agit deloc... un sfat? pai spune orice iti trece prin minte cand vb cu oricine nu cont eu nu prea aveam curaju sa ma exprim si... app incearca cu vreo fata, incepe cu gesturi minore pana la imbr, sarut etc multa bafta
Hazard_7428 întreabă: