Ce viata complicata, daca iti place de el mergi in fata lui si spune-i ca vrei sa fi din nou impreuna.
Poate ar trebui sa ai mai multa incredere in tine.si sa iti pui in gand ca el te iubeste si ca esti singura fata pe care o doreste
Nu esti varza.Iti alegi o zi oarecare in care vrei sa te intalnesti cu el si vorbesti la inceput despre altceva (gen: ce ai facu tin weekend) dupa care daca vezi ca merita sa ii spui ca il placi si ai sentimente profunde pentru el ii spui.
Depinde si foarte mult motivul din care v-ati despartit caci banuiesc ca nu era "timiditatea" . Si ti-as putea spune probabil mai concret ce sa faci
Tot ce trebuie sa faci e sa iti ei inima in dinti si sa iti spui ca daca nu i spui ca il placi acum poate sa tio ia alta inainte si sa il pierzi. Daca iti place cu adevarat de el sigur o sa iti gasesti curaj sa i spui ce simpti.
Buna emmy!:*
Pai daca esti timida incearca sa vorbesti in oglinda ca sa iti faci un „discurs„
Sau daca nu incearca sa il prinzi pe mess si spune-i ca ai vrea sa va impacati
Daca spune nu spui ok si ce daca mai exista si altii( asta in mintea ta) dar in realitate poti sa ii spui un „ok auzisem un zvon si vroiam sa fiu sigura!„
Daca spune da ii spui ca tu inca tii la el si ca iti e dor de el si bla bla asta trebuie sa fi tu inveniva:->
Si daca nu il prinzi pe net ii spui in fata tot asta dar inainte fa un exercitiu in oglinda te va ajuta! Cel putin sper ca te-am ajutat!:* Si sa va impacati
Daca nu ai tupeu sa ii zici in fata zi printrun mesaj pe tel sau pe mess
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Sper sa reusesc si sa nu ma fac de ras. :-s
Bye-bye! >
Din moment ce ai fost cu el... nu vad greutatea. Fii directa!
Un sfat care te va ajuta in viata, in orice situatie.
"Ii place de alta tipa acum. EU nu mai am sanse...totul e sters."
Cat a durat relatia voastra? Crezi ca a lor o sa dureze mai mult? Ai rabdare sa se desparta si cand e liber vorbeste-i.
Poate si tipa respectiva a facut acelasi lucru.
Sau nu astepta. Dar arata-i ca tu ii poti oferi mai mult decat ea... doar ca nu stiu cati ani ai asa ca mai bine nu continui