| Saya_1767 a întrebat:

Cum sa scap de timiditate? Imi distruge viata!

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iti impui tu niste norme sa fii mai dura cu tine.

| Liviu a răspuns:

Aiurea. si eu aveam aceias problema pe la 12 - 15 ani.
Dupa care toate sau sfarsit intr-o perioada foarte scurta poate chiar juma de an.
Mam schimbat foarte mult.
Inainte ascultam manele. (deh. acu 4 ani)
Cum m-am mutat pe rapp romanesc.
Numai stiu ce e aia timiditate.
e nasol uneori ca de la tupeu la nesimtire e doar un pas mic facut fara sa iti dai seama.
Orcum si tupeu e ok dar nu in exces (eu o dau in nesimtire daca sunt ' atacat ')
AM fost timid rau (fugeau fetele dupa mine si eu de ele (ca prostu ) oricum se mai intampla big grin )
Acum am primit ce mi-am dorit
Am tupeu dar parca numai sunt eulaughingbig grin
Parca o parte din mine a murit.
Te sfatuiesc sa ramai asa cum esti acum.

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Draga fara curaj nu poti sa rezolvi nimic deci imbarbateazate si gandeste pozitiv ca totul va fi bine si ca daca de exemplu iti place de un baiat sal intrebi ca sa ai numa de castigat asa ca lasa teama si invinge timiditatea.

| AndreiZz a răspuns:

Fii mai dura cu tine,incearca sa iti impui niste lucruri scrieti in notepad,word,wordpad lucruri care tear schimba gen" fii mai sociala" "fii mai petrecareata", respectale, si fa-ti un prieten/a mai nebun/a si o sa captezi virusul.Scapa de timiditate...Bafta!

| AndaMrr a răspuns:

Buna!
Te roog nu spune ca timiditatea iti distruge viata!
Poti considera timiditatea un fel de calitate.
Iti dau un exemplu:EO!
Eo sunt o persoana foarte timida insa asta face ca eu sa fiu cea mai adorata din clasa atat de baieti cat si de fete.Toti stiu ca sunt foarte timida de aceea le face placere sa stea cu mine deoarece nu as spune nimic ce ar putea sa deranjeze pe candva iar daca o fac, ofac subtil fara ca persoana respectiva sa se simta jignita.Pe de alta parte colega mea care arata la fizic mult mai bine daca mine este chiar detestata de toata clasa deoarece toti o stiu ca pe cea mai tupeista si chiar enervanta.
Adik.Chiar nu te'ai simti prost daca toata lumea ti'ar spune defectele pe fata sau alte chestii care ar putea sa te doara.
Sigur daca uh chiar vrei sa te schimbi incearca!
Insa nu uita. timiditatea inseamna sensibilitate, caldura si poate fi considerata n ''dar de la d-zeu''...
Sper ca te'am ajutat!winking
Pa! Pa!

| FOKA a răspuns:

Pai asculta chestii gen bug mafia-cat poti tu de tare ca te va face mai'' barbat'' chiar daca esti fata eu eram timid de nu se putea da nu e bine sa fi asa timid ca te calca lumea in picioare sper ca o sa te ajute sfatul meu hay cu BUG

| Tyaa a răspuns:

Incearcaa sa fi mai tare in guraa.ca asa lumea daca te vedee ca esti timida si induri tot ce ti se da o sa ajungi sa isi bata joc de tine zi totu' pe fata fara sa iti fie frica sau altceva.big grin
Bafta:*

| Lore_8435 a răspuns:

Esti introvertit.a...asta e aiurea.Fii tu insuti, pana la urma ce conteaza parerea celorlalti? Nu ei traiesc in locul tau.Zi ce ai de zis si impune-ti punctul de vedere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti pur si simplu sa scapi de timiditate pentru ca totul depinde de tine uh trebuie sa fii mai indraznet. Gandeste ca mine - si daca tac din gura ce fac raman fara prieteni? Mai bine sa iti maresti debitu verbal astfel iti faci prieteni si vei reusi in viata

Întrebări similare