Iti recomand sa iti faci prieteni noi, sa descoperi lucruri noi, sa comunici si sa fi sociabil/a, sa faci lucruri neobisnuite ce nu ai facut niciodata, sa iesi cu prietenii si o sa mai descoperi tu incetul cu incetul si alte lucruri. Sper ca te-am ajutat.
Fii tu însuţi, fără să te gândeşti că cineva n-o să te placă, sau că o să fie deranjat de modul în care te exteriorizezi, deoarece vei avea mereu prietenii alături.
Gandeste-te cum vrei tu sa fii de fapt sau imagineaza-te pe tine fara acest "defect" numit timiditate. Cum te vezi? Daca iti place ce vezi, atunci incearca sa fii acea persoana.
Incearca sa iti depasesti limitele..incetul cu incetul.
Incearca lucruri noi.
Incearca in camera ta, acasa, sa fi dezinvolt/a si sa fii in elementul tau. Asta iti va da incredere in tine.
Iar mai apoi, introdu treptat acea parte a ta ascunsa intre cei patru pereti, in viata ta de zi cu zi.
Pai sa ai o impresie buna despre tine, sa ai ambitie si sa nu-ti fie rusine de tine. Asta-i inceputul, apoi pas cu pas ...am avut si eu probleme d-astea dar mi-a trecut.
Fumeaza 2 tigari, si ar fi buna o nota mai mica, dupa poti s-o repari, sau uita-te la house md..eu asa am inceput, dar fara sa vreau.