ştiu că nu e deloc plăcut când băieţii devin enervanţi şi.insistenţi
Când eram în 1-4 [I-IV] era un băiat -> coleg, care tot timpul se uita la mine, în pauze era căţel după mine. Îi făceam mutre, nu-l băgam în seamă, eram mică. O dată chiar l-am bătut!? Îţi vine să crezi? Eram cu 2 fete [se ţinea şi după ele], i-am dat o mămăliguţă de-aia mai mică şi gata.
În fine, mă năvălesc amintirile
În legătură cu povestea ta faza cu spune-i în faţă e cam nasoală Eu una, nu m-aş simţi bine dacă mi-ar spune cineva aşa direct: Marş de aici că mă enervezi
Vorbeşte cu el, spune-i că ai pe altu` Tu nu vrei nimic serios cu el (o relaţie ) dar vrei să rămâneţi foarte buni amici Ca fraţii. Spune-i că n-are rost să îşi facă iluzii, a lui n-o să fii) Nu vrei să îl răneşti, dar nici nu vrei să ocoleşti prea mult, poate aşa îl vei rănii mai tare.
Mai povesteşte cu el, întreabă-l ce fel de fete îi plac, chestii, trestii
Spune-i că vrei să ai puţin spaţiu cu fetele tale, dar nici nu o să uiţi de el. O să mai vorbiţi la telefon, pe net, vă mai întâlniţi pe afară. etc.
Sper c-o să fie bine! Aş vrea să se ţină după mine unul frumos să-mi placă şi mie . Vise peste vise
Trezire!
Pupicei
E dificil de dat astfel de sfaturi. Cred ca numai voi sunteti in masura sa rezolvati problema. Oricum cineva va fi afectat pana la urma dar... altfel nu se poate. Pacat ca va placeti amindoi si cu toate astea lucrurile nu sunt tocmai OK.
Deh... ale tineretii valuri...
Explicandu-i frumos, ca intre voi, mai mult decat o prietenie, nu poate exista altfel de relatie.