1. Fa-ti clar ce te aduce / te-a adus in starea asta si sigur vei sti si cum sa scapi din ea.
2. Implica-te in activitati care iti fac placere, de exemplu dedica-te hobby-urilor tale.
3. Invata sa te bucuri de lucruri oricat de marunte sau de neinsemnate ar parea, de exemplu : bucura-te de rasaritul de soare, de un copil pe care il vezi pe strada, de un zambet pe care ti-l "arunca" un necunoscut...
4. Ia-ti timp pentru tine : acorda mai mult timp ritualurilor de frumusete, citeste o carte care te destinde si simti ca iti face bine, gateste ceva bun.
Si eu sunt destul de plictisit momentan nu stiu, socializeaza pe facebook, iesi pe afara, asculta muzica, vezi un film, fa ceva ca sa nu mai ai acea stare de melancolie
Ula nina, gracias por el cumplido
(my nick), but 4u Zabbyel
Imposible, Dios m i o Mi corazon empieza a cantar para ti
Yo no miento, pero cuando te vi, me quede bastante sorprendido. Si, mi corazon late fuerte
Mujer muy hermosa y elegante, mi Diosa.
Gracias por esta mujer, Dios m i o
Vorbe tandre ooOOOoo alunga plictiseala / melancolia, sper
QUe lindo...Gracias por tus palabras hermosas...:*
Nada en este mundo no es tan lindo como usted
ce treaba ai tu acolo (in Spania)? afaceri / neamuri / rude?
Nu are nicio legatura...Nu sunt in Spania..St din Tgv... uita.te pe profil insa imi place si o inteleg si am si rude intr-adevar.
m-am uitat la profilu tau crede-ma... numai că am cam cum sa-ti spun poza ta ma captivat un pic mai mult decat trebuia ca să mă mai uit si la altceva sorry
Apología, tengo que irme, hablar mas tarde, hasta luego, mi Diosa
largo beso & abrazo
Iesi in parc cu prietenii, in club, mergi la un film. Sunt atatea lucruri pe care poti sa le faci, de ce sa stai suparata? O viata ai, traieste-o.
Stiu ca ai dreptate, insa nu stiu de 2 zile aceeasi stare o am, incerc sa o depasesc si nu reusesc...
Vorbeste cu un prieten despre asta, ajuta foarte mult.
Buna!
Uite aici:
http://www.punctultau.ro/2012/01/30/cum-sa-scapi-de-plictiseala/
Cred ca plimbarile cu amicii in aer liber or sa te ajute s scapi de aceasta stare! faceti si voi lucruri mai traznite si mai speciale care sa merite sa faca parte din amintirile voastre