Uite incearca sa vorbesti si cu prietenii nu numai cu prietenele si ar trebui sa incerci sa iti faci prieteni mai iesi prin cluburi... intelegi. Si inca un sfat cautati o noua prietena dar incearca sa nu arati ca esti disperat ca noua, fetele nu ne plac baietii disperatii. Ai incredere in ce ti-am spus eu si o sa fie totul bine.
Spune-i in fata, ce simti, spune-i tot cea ce ai in suflet.Fii deschis cu ea, si nu te teme de a ii spune ce-a ce gandesti.
Nici gand sa te omori, pentru ca fete sunt peste tot.Sunt pe pamant mii de fete frumoasa, si poate pe gustul tau.Ai grija ce faci, fetele sunt sensibile si le randesti sentimentele, fara sa iti dai seama. Sunt foarte sensibile, ca niste papusi, care vorbesc si se supara pe tine, pentru aproape orce cuvant rostit gresit.Fii sincer cu ea, orce te deranjaza spune-i pentru ca se va schimba, daca te iubeste foarte mult.
Ca sa scapi de senzatia aceea urata, refati viata.Eu cred ca esti tanar si ai viitorul inainte, repet sunt mii si mii de fete, pe gustul tau, si care o sa te inteleaga.