| Cineva_3777 a întrebat:

Cum sa slabesc 10 kg intr-o luna? happy Am 15 ani si nu cred ca am varsta necesara pentru o cura drastica de slabire happy Dimineata am inceput sa merg la alergat dar as vrea sa imi spuneti cam cate ture de stadion sa fac ( stadionul are 400 m ) Vreau sfaturi de la cei care au slabit aceste kg si cum happy Accept si diete dar, repet, nu drastice! Funda :* Multumesc!

3 răspunsuri:
| ReeaAndreea a răspuns:

Buna! nu stiu exact daca poti sa slabesti 10 kg intr.o luna, dar poti sa dai jos destul de mult.eu am slabit 15 kg in 3 luni. dar fac baschet de performanta, cu cate 2 antrenamente pe zi + dieta. de mese echilibrate. asta inseamna dimineata, la pranz si searawinking deci. fa miscare si nu sari peste mesewinking

| andrei234 a răspuns:

Faza cu sportul este dupa cum urmeaza: trebuie sa te tii de el si sa-l practici regula. In plus, chiar trebuie sa depui efort daca vrei ceva rapid. Iar in functie de organismul tau poti slabi lejer 10 kg.

Cat despre diete, ar trebui sa iti alegi ceva ce iti place. Eu tot recomand o carticica pe care o poti lua gratis de pe www.dietadeslabit.com in care sunt o gramada de diete. Vezi ce ti se potriveste.

| faster22 a răspuns:

Deci 10 kg intr-o luna nu se poatehappy eu in februarie 2011 aveam 81 de kg ma simteam prea graslaughing si am decis sa fac cceva sa slabesc am tot auzit ca daca nu mai mananc dupa ora 6 seara slabesc am incercat la inceput nu s`au vazut rezultate.La o luna de zile dupa ce am inceput sa nu mai mananc seara au inceput sa se vada rezultatele pierdusem aproape 4 kg. Dupa am inceput sa ma uit si la ce mananc nu mai mancam asa multa paine mai renuntasem la produsele tip fast-food am inceput sa fac si putin sport si acum la 5 luni de zile dupa ce am inceput dieta am pierdut 16 kg si fara prea mare efort. Bafta