| LuLusHooOr a întrebat:

Cum sa slabesc? Am 14 ani si 50 de kg si inaltime 1, 57 si vreau neaparat sa dau jos kilogramele in plus. Va rog diete orice dar nu pastile nu iau pastile! Ajutooor!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu vrei pastile incearca ceaiul verde daca nu vrei nici asta evita sa mananci dupa ora sase seara si mai ales urmatoarele:paine,berea, sucurile din magazin, bananele in exces.perele in exces,carnea grasa de orice fel si cam asta sunt alimentele de baza si sa nu uit de dulciuri in exces si mananca:lapte degresat, mere, si fructe in general cereale cu lapte daca vrei fitnes is super si ajuta mananca battoane fitness bea lapte degresat si mananca de multe ori si putin si bea apa plata foarte multa la o dieta minimul e de 1 litru si maximul cat poti si pana la 3 litri! sper ca ti'am fost de ajutor:*:* pa-pa imi dai funda?

2 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Oow esti ca o ciftea fato

| YoanaYo a răspuns:

Nu mai manca fainoase (o vreme, ca totusi laughing) dulciuri, dar mai ales sucuri. Orice fel de suc, acidulat, de fructe, ingrasa foarte mult, serios.
Si incearca sa faci exercitii fizice... nu mare lucru, imbraca-te comod, faci o incalzire... abdomene, flotari, genoflexiuni prin sufragerie (eu asa fac laughing)
Pai...succes! happy