- mergi la sala de fitness
- practica un sport (ajuta mai mult la slabit inotul, baschet daca vrei sa te si inalti, volei, alergat, fotbal /0
- iesi pe afara si te plimba pe jos, cu rolele, cu skateboardul, cu bicicleta, sari coarda... NU sedentarism!
- fa abdomene pentru a slabi la burtica, genoflexiuni si poti incerca unele exercitii de pilates sau aerobic
- nu consuma : bauturi alcoolice, acidulate, sucuri care nu sunt naturale, tutun, zahar alb sau macar nu fa exces, sare la fel consum moderat, evita carbohidratii (orez, spaghetti, macaroane, paine alba, faina alba, etc), fara dulciuri, ciocolata, banane, carne de vita, porc, gasca, lactate si cu atat mai mult untul si smantana de evitat, cascavalul nici atat, oua, prajeli in general
- e bine sa consumi : ceaiuri si apa plata pentru ca mai diminueaza pofta de mancare, daca vrei cafea bea-o amara, ciocolata amaruie e foarte buna dar nu mult - 1 tableta zilnic sau 2, lapte slab, legume cat mai multe si de preferat cruditati, mancaruri facute acasa, carne de pui, peste slab, evita gaina de tara, sunt foarte bune fructele exceptand banana, un iaurt natural fara grasime, paine daca tii neaparat sa mananci consuma din aceea intermediara sau de secara sau neagra.
Ideea este ca atunci cand slabesti stratul de grasime "dispare" oarecum din diete dar muschii trebuie sa fie intariti prin sport altfel iti atarna pielea ca sa ma exprim asa. Sper ca am ajutat! Spor la slabit.
PS nu cumva sa incerci acele "miraculoase" remedii pentru slabit. Nu sunt bune, te fac sa te simti aiurea si nu are rost. Unele dintre ele chiar ingrasa lol ^.^
Pai, sa faci sport, sa mananci fructe si legume, sa bei multa apa, dar sa stii ca sunt si niste tipuri de ceai care te ajuta sa slabeste daca bei 2-3 cani pe zi eu iti mai dau si un site: http://www.irinareisler.ro/......dieta-ta/. Eu sper ca ti-am fost deajutor!;)
Sport, mancare sanatoasa?
Nu este greu.
Succes si sa ai un stil de viata sanatos mereu.
1. Dormi îndeajuns! (7-8 ore pe noapte)
2. Hidratează-te! (aprox. 2l apă pe zi)
3. Mănâncă sănătos!
4. Fă sport!
În mai puţine cuvinte, du o viaţă echilibrată. Sărbători fericite!
Mananca salata, dupa o vreme o sa ajungi sa o ADORI! Consuma alimente cu fibre, gen cereale, brocoli si conopida. Inlocuieste dulciurile cu fructe, dar evita bananele, au multe calorii. Si, nu in ultimul rand, fa sport! Nu e neaparat sa mergi la sala, poti sa faci ceva placut, sa iesi cu prietenii la o plimbare, eventual cu rolele sau bicicleta. Acum ca vine vara poti sa inoti, e mai bine in aer liber decat in bazine acoperite. Sper sa te ajute
elenita3 întreabă: