| loredana_4897 a întrebat:

Cum sa stiu daca unui baiat ii place cu adevarat de mine? vorbele pe care le spune si cum se comporta cu mine dau se inteles ca ma place mult, dar pot fi si minciuni...inca nu stau cu el, dar daca ar fi ceva, el ar fi primul meu prieten...ar trebui sa imi fie frica de primul sarut?

Răspuns Câştigător
| PatyKan a răspuns:

Nu trebuie sa iti frica de primul saruthappy
Cat despre el, studiaza-l, vezi cum se comporta si cu ceilalti nu doar cu tine; cum vorbeste sau daca se tine de cuvant.
Se poate sa fie sincer...dar tu fii pregatita, in caz ca nu este asa. Doar tu iti poti da seama ce fel de baiat e, noi aici doar presupunem fiindca nu il cunoastem.
Daca crezi ca nu esti pregatita pentru o relatie, spune-i ca vrei sa va mai cunoasteti, ca nu vrei sa te grabesti.
Si bafta!happy

2 răspunsuri:
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Nu insa nu avea prea mari sperante...nu stiu ce sa iti spun. daca l-as vedea ti-as spune din prima daca e bine

| Couragebv a răspuns:

Nimeni, chiar absolut NIMENI nu poate sa-ti zica daca el te place sau nu, (poate D-zeu), Dar dragostea adevarata asteapta. E cat se poate de normal sa-ti fie frica de primul sarut, pentru ca e ceva nou, si nu cunosti... Parerea mea, este ca un sarut nu e chiar atat de rau, dar pana sa te muti cu el, ar trebui sa mai astepti, e timp de toate. Tu sa faci, cum iti spune tie inima, si simti tu ca e bine. nu trebuie sa asculti de nimeni, ca e posibil mai incolo sa-ti para rau... Eu am spus doar o parere, sincer sper sa-ti fie de folos.