Până în 25 GLumeşti?
Nu ai timp de servici, nici de bani de buzunar nici de nimic! Doar dacă îţi vinzi ceva de valoare cum ar fi telefonul sau ştiu şi eu... altele dacă ai De servici trebuie să stai o lună ca să-ţi dea banii, bani de buzunar de abia adunci 1 milion în 2 săptămâni chiar mai mult depinde de câţi priemeşti. Oricum. it`s imposible!
Incearca sa.ti gasesti un servici, economiseste bani, cerseste de la parintii tai, ia restul pentru tine, ce mai vezi prin casa ia...
Asta e cam santaj dar este aproape imposibil sa castigi atatia bani!
16 milioane pana pe 25
pai nu cred ca vei putea dar. incearca
economiseste-ti banii de buzunar in fiecare zi
daca te trimite mama/tata la magazin jumate din rest tie
si chesti din astea :d
Vinde ce nu iti trebuie.Telefoane mai vechi, skate-uri biciclete role draci laci.Vinde tot ce crezi ca nu iti mai foloseste!
Cere la parinti,economiseste banii de buzunar primiti,pastreaza restul atunci cand te duci la magazin, vinde lucruri de care nu mai ai nevoie, poti sa amanetezi obiecte din aur(nu te sfatuiesc sa faci asta)ai fi putut sa te duci sa colinzi dar...
Depinde de tine`... daca chiar iti doresti sa strangi banii aia poti incerca sa iti economisesti banii de buzunar din fiecare zii`,sa iti gasesti stiu eu,o job part time,mai castigi cativa bani,te rezumi in a iesi in oras foarte des,chestii genu`,sau stiu eu,vinde diferite chestii, aduna`ti alocatie, daca esti eleva.sau mai simplu, cere parintiloR:
Teodoraa6 întreabă:
strumfytza întreabă: