Eu folosesc Gillette.Mai intai un aparat de unica folosinta. apoi cu gillette mach3 finisez.Ca spuma acceasi marca. Dupa o crema de fata.nu after shave.
Gillette cu 5 lame... e fff bun...aceeasi firma si la gel pentru barba...si dupa barbierit.intesa
Lama cu care te razi să n-o introduci în apă caldă, ci preferabil rece. În cea caldă se dilată oţelul şi nu taie aşa cum ar trebuie.
După bărbierit poţi folosi orice after-shave.
Am aplicat ce a sfatuit o revista: barbieritul cu sampon (recomandat pentru fata iritata), iar dupa barbierit cu crema de fata DOINA - foarte buna. n-am probleme cu iritabilitatea sau asemanatoare. folosesc gilette 2
O solutie buna http://banel.ro/2009/07/cum-sa-te-barbieresti-fara-sa-te-iriti.html
Salut recomand philisp arcitec rq1075 sau 1095 barbieresc repede, nu necesita aplicarea unei spume sau gel inainte de barbierit. Lamele irit pielea si daca esti incepator ai toate sansele sa-ti distrugi pielea. Daca te dai cu balsam dupa barbierit sau alta crema inainte de culcare sa te speli bine pe fata, crema i mai vascoasa si retine praf.
Diorrus întreabă: