Ca tine am vrut sa fac si eu si am stat o ora cu spatele la soare cred ca era ceasul1. M-am cam ars tinand cont de timp. Asa ca iti recomand nu sta intre ora 12 si 3 pentru ca atunci faci cel mai prapadit bronz posibil dupa parerea mea. poti sa incepi sa stai decat rasare soarele si pana apune pentru ca ala e cel mai fain bronz dupa parerea mea si nici nu e obositor. Eu folosesc crema tropic pentru ca are factor de protectie ridicat si anume 50 e pentru piele sensibila si delicata, mie imi face foarte bine. Si dupa plaja mai folosesc tot o crema tropic numai ca se after si e super racoritoare
Uleiul de masline ajuta mult. Dar sa stai atatea ore la soare, e grav pentru pielea ta care sufera enorm. Sunt radiatii daunatoare, poti face cancer de piele. Mai bine stai de la 8 la 9 de luni pana vineri si gata. Eu asa fac. Bafta!
Cu ulei din ala ce iti face asa un bronz auriu si fain...de la Nivea sunt ceva uleiuri din astea, dar nu numai.Dar nu sta intr-o zi multe ore, mai ales pe caldura asta, ca te loveste damblaua.Mai bine cate putin in fiecare zi.
Inainte de a te expune la soare, exista o lotiune de la AVON care are efectul de a te bronza repede.Intreaba-ti reprezentantul AVON sau acceseaza http://www.claudia09avon.eu/arhiva-2012/
Date cu crema de protectie cu factor cat mai mare si stai cu limita la soare. sper ca te-am ajutat.