Mnda. si la mine in clasa asta e situatia, maicasa lu colegamea e profesoara, si toti profesorii, o trateaza diferit. Cand primim note rele, ni le trece, dar cand eaa ia nota rea nici gand, ca plange. Dar de o vreme, se crede mare si tare, si nuprea invata, " Ca cine mi's eu ""... si cu asta am putut dovedi insfarsit k sunt mai buna decat ea, si sunt mai desteapta decat ea, desii imi punea nervii la pamant cate'odata. Secretul e doar sa le areti profesorilor, ca tu chiar ai un scop precis, si vreii sa il implinest. Funda ?
Eu am avut unul rau cand faceam profesionala si putin cate putin am vorbit cu el chestii, ma intreba cum e la noi in Romania si m-am inteles bine cu el radeam, glumeam. Secretul e sa vorbesti cu ei si sunt amabili.
Si eu am patit asa cu profa mea de tehnologi. Chiar daca invatam cand voiam sa ma asculte nu ma asculta si tot spune de rau de mine in cancelarie chiar daca si colegii ziceau ca nu e adevarat. Facea asa pentru ca eu imi invatam mereu si ii ''intreceam'' pe cei care faceau pregatire cu ea si nu ii convenea ca elevii pe care ea ii da drept cei mai buni sa fie intrecuti de cineva. Atunci m`am dus la olimpiada sau ce era de tehnologie am luat cel mai mare punctaj din scoala si apoi restul profesorii i`au spus cum de zice mereu de raau de mine dc am loat un asa punctaj iar ea si-a cerut scuze.
Cred ca pentru a ''intra sub pielea'' profesorilor trebuie sa te faci vazut si sa le arati de ce esti tu in stare.
Bafta`!
Eu am unu de istorie care ma inteleg bine cu el i-a spus parintilor mei ca eu sunt prietenul lui si eu nu am invatat niciodata la ora lui si am numai 10
Buna sunt din Timisoara si am 14 ani.Am o profa de engleza si eu cat de mult as invata si as ridica mana la ora tot altii sunt mai buni.In afara orelor este foarte buna si se poarta tare frumos dar in ore nu ma suporta.Cred ca are ceva cu mine sau ma uraste dar eu nu i-am facut nimic.Ma numesc Rares si nici nu imi zice asa imi zice Popescu pe numele de familie in ora dar in afara orelor imi zic epe nume