anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa te faci respectata de baieti?

24 răspunsuri:
| Dorinel a răspuns:

Tupeu, Fitze, Si Forme big grin

| andreutz a răspuns:

Fiind fata, cred ca e mai important sa te faci admirata de baieti decat respectata...respectul e mai mult intre baieti...sa nu intelegi gresit, asta nu inseamna ca fetele nu ar trebui respectate...consider ca admiratia contine si o doza de respect...

| Paula a răspuns:

Domnu cu mila... laughing

| ramy_5584 a răspuns:

Castiga-l..."respecta ca sa fii respectat"...
nu te lasa manipulata.atunci te va lua de proasta.fii u insuti si demonstreaza ca meriti sa fii respectata prin comportamentul tau...nu impune respect ca nu o sa-l ai niciodata,... daca nu respecti nu vei fi respectattongue SUCCES!

| Byencutzz a răspuns:

Nu te remarci prin a face trafic sau a bate pe cineva... trebuie sa fi o fata cuminte care le da peste nas la toti nesimtiti numai asa un baiat te respecta nu are km un baiat sa te faca curva din moment ce tu esti o fata cuminte si silitoarewinking eu cel putin stiu sa ma fac respectata nu prin faptul ca ma bat cu fete sau gv de genu prin simplu fapt ca stau in banca meawinking

| miry a răspuns:

Respectul se castiga nu se impune

| Jessie a răspuns:

Asa e cum a zis Daniela!

| デイダラくん a răspuns:

Nu trebuyie sa te astepti la mai mult decat ce oferi...implicate in activitatile care vaplac voua cand te intreaba ceva cand te serveste, sau cand iti cere o parere, nbu ezita sunt sanse bune de a fi admirata este suficient cu unu singur pentru ca apropiindute de unul iti va fi usor sa te apropii si de restul invatai (ajuta-i la o lectie care nu o inteleg fara a da dovada de vulnertabiliatte)fa totul cu stil si cu tact si da dovada de maturitate in tot ceea ce afci! meriti respect

| loredanarotariu a răspuns:

... vazandu-ti de treaba ta.

| eumi a răspuns:

Impune respect prin comportamentul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna,
Daca vrei sa fii respectata de baieti, impune respect. Incearca sa te comporti normal atat in timpul liber cat si la scoala (generala, liceu, facultate etc.), in limita bunului simt. Incearca sa te pui in locul persoanei din fata ta, sa-ti analizezi comportamentul de moment si sa-l revizuiesti daca este cazul.
Ar mai trebui sa nu lasi impresia ca esti prea usor abordabila. Incearca sa iti alegi prietenul si sa ramaneti mai mult timp impreuna (ca si prieteni), in felul acesta ceilalti baieti te vor respecta. Nu schimba priteniile cu baietii ca pe ciorapi (cum fac alte fete-adica azi unul, maine altul), asa vei demonstra baietilor ca tu nu meriti sa fii respectata.
Mult succes!
Daniela

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Respectai si tu.si cauta sai intelegi si sai cunosti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrei sa fi respectata de un baiat? fi cat mah rea sh indiferenta...atunci cand esti foarte de treaba cu un baiat si. o ia in cap si chiar poate sa se comporte urat cu tine! cel mah bine este sa nu pari inebunita dupa el!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daniela,
In primul rand tin sa mentin faptul ca in ziua de azi nu prea mai exista respect mai ales, respect din partea unui baiat, mici exceptii care trebuiesc cautate.Asa cum s-a mai spus ca sa fii raspectata-trebuie sa respecti la randul tau -fetelor EXISTA baieti care respecta dar sunt foarte rari, ca sa nu o mai lungesc atat un singur lucru apreciat de baieti, atat pentru a fii respectata, iubita etc. este NATURALETEA! Nu incercati sa pareti ce nu puteti fi; nu de asta tin cont, ci de felul tau de a fi in viata cotidiana.Asta e propria parere, iar cei tin cont de ea nu vor avea nimic de pierdut.Va pup fetelor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca sa fi respectat trebuie sa:

1.imprietenestete cu cineva smecher din cartier
2.Bate pe cineva mai mare ca tine
3. Fa o afacere ilegala cu el >"SAU"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prin felul tau aparte...pe care poate inca nu l-ai descoperit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu sunt de acord cu anelise09 ptc nu e logic fii tu insati!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa ma facrespectata de baieti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa fii de gasca, sa gasesti subiecte comune, sa nu vorbesti numai despre,, make up'' si,, dress up'', si incearca sa le dai sfaturi utile in a cuceri o fata
winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa ceia ce nu le place lor, ei zic ca nu le place rochia pe care ai imbracato si iti zice sa te schimbi in altceva nu te schimba daca ai luat decizaia ca azi vrei sa fii in rochia aceasta sa ramii in ea. Ce le place lor nu trebuie sa ne placa si noua, cind zici ca si tie iti place el zice,, vai ce coincidenta asa imi place si mie ", asa nu e corect.
Va dau un sfat: ce le place lor nu ne place noua(contra dorintelor lui)asa vom fi respectate deoarece suntem deosebite si ei vor dori sa afle cit mai multe despre noi!

| Florifl0 a răspuns:

Fii tu insati si nu mai le permite ceea ce te ia in bază

| anelise09 a răspuns:

Ft greu trebuie sa te imbraci pe gustul lor sa fi de acord cu siterurile, sugestile jocurile si jignirile lor trebuie sa fi mai apropriata de sport si ce le place lor si char si de batai box si alte sporturi bruscante dar mai simplu sa fi mai cool decat ei!

| danielllllleee a răspuns:

Eu ca fata toti baietii ma respecta deoarece i-am atras atentia mult timp merg cu el pina acasa eu sunt la dansuri dar baiatul iubit e cu mine in pereche de fiecare data imi spune te iubesc iar mie mi e ridica dispozitia e atit de minunat sa fii adorabila si respectata de baieti

| elladye a răspuns:

Fii femeie si nu pitzipoanca. E ceva ce se invata de-a lungul timpului. Poti incepe prin a citi carti. Poate ti se pare ca suna stupid, dar te ajuta foarte mult.

Întrebări similare