| InimaGingasha a întrebat:

Cum sa te intelegi mai bine cu un baiat? sunt fata si doresc sa ma impac bine si cu baietii [colegi din clasa]! aveti vreun raspuns bun pentru mine? puppy dog eyes ofer funda! :X

Răspuns Câştigător
| Alexandra_Aly_1997 a răspuns:

Eu zic sa incerci sa fi cat mai naturala si sa incerci sa faci glume bune, sa razi cu ei in ore, sa fi cat mai nonconformista... Daca te atasezi de o fata mai populara o sa fi mai repede bagata in seama de baieti.Eu zic sa faci glume cu ei sa razi sa participipi la jocurile lor.Asa vei fi pe placul lorbig grin funda? puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| raisa1993maria a răspuns:

Buna, eu ma inteleg foarte bine cu colegii mei, poate mai bine decat cu fetele. pur si simplu stau cu ei, radem impreuna, spunem glume, povestim

| xXdoareuXx a răspuns:

Nu te strofoca sa le faci pe plac. Eu una ma inteleg bine cu baietii din clasa. Fi cat mai naturala...intra in vorba cu ei inceraca sa-i faci sa rada.

| negat1ve a răspuns:

Pai..incearca sa vezi ce il pasioneaza pe unul pe altul si sa mai deschizi niste subiecte pe aceste teme. Incearca sa faci glume sau macar razi la glumele lor. Incearca sa ceri o tema de la ei sau sa intrebi cum se face, dar nu o fa prea in exces sa nu creada ca esti disperata sau ca vrei sa te bagi cu vreunul din ei. SI nici s-o dai in baieteala nu e bine, pastreaza-ti totusi feminitatea dar profita cand ai ocazia sa razi, adaugi subiecte de vorbit si sa asculti mai ales cand ei au ceva de zis.