| sokeging a întrebat:

Cum sa-ti faci prieteni,e vreo reteta,cumva caci,eu nu am probleme sa intru in conversatie cu oamenii,insa nimic mai mult doar small talk mereu si mereu eu sunt cel care incearca mereu sa intre in contact cu oamenii insa rareori oamenii incearca sa intre in contact cu mine,aproape deloc, dar totusi repet incerc din rasputeri sa port o conversatie cu oamenii insa nu stiu s-ar putea sa fie si problema mea cum ca nu am simtul umorului.....nu sunt funny,smecher,insa imi place sa rad, sa vorbesc cu oamenii...nu stiu care e problema efectiv sa fiu eu de vina,desi nu prea vad unde am gresit caci intotdeauna am incercat sa port o converstie cu un om,ba chiar am incercat sa organizez si iesiri.E frustrant caci de mic copil incerc sa socializez,sa ma bucur si eu de acel ceva unic si minunat in viata,prietenia,sa ai oameni de care sa-ti pese dar si ei de tine,sa simti ca ai ceva in comun su cei din jur,am remarcat caci sunt un pic diferit de cei din jur,oare asta sa fie problema,sa trebuiasca sa ma schimb ca sa fiu pe placul oamenilor? Dar nu stiu simt ca undeva gresesc, sfaturi?

8 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Vrei sa fim prieteni?

| sokeging explică (pentru whatevernvm):

De ce nulaughing

| sokeging explică (pentru sokeging):

Scuze de emoticon, din greseala l-am tastat

| whatevernvm a răspuns (pentru sokeging):

Yey

| R0R0 a răspuns:

Atunci cand te imprietenesti cu cineva faceti schimb si de fb, nr. de telefon.Asa veti putea conversa.
Lumea e plina de oameni. Nu exista o reteta ca sa iti faci prieteni. Poate trebuie doar sa ai curaj sa te "bagi in seama".

| sokeging explică (pentru R0R0):

Nu e asta problema am nr-ele lor de telefo, adresa de fb, dar tocmai asta e problema eu incerc sa vorbesc cu ei sa ma bag in seama, dar nu primesc un feedback de la ei eu sunt cel care mereu si mereu incepe conversatia insa asta ma cam enerveaza caci ma face sa ma gandesc caci eu am nevoie de prieteni dar oamenii nu au nevoie de mine cel putin cei din jurul meu.

| R0R0 a răspuns (pentru sokeging):

Trebuie sa fii mai deschis.

| PlayersGonnaHate a răspuns:

Pai nu stiu incearca sa vorbiti despre lucrurile care le aveti in comun si de ce nu sa le si practicati sau faceti diferite activitati amuzante dar incearca sa nu pari obsedat ori smth daca va fi sa fie totul va veni de la sine, plus ca poate inca nu ai gasit persoana potrivita.