| GirlsLove a întrebat:

Cum sa treaca o prietena de-a mea peste o despartire? A stat un an si 5 luni cu acel baiat si acum nu o mai saluta...este si cu ea in clasa?sad... Oare mai tine la ea?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu-i da nici-un semn de viata nu mai tine la ea.

| GirlsLove explică (pentru mgtow):

Pai este cu ea in clasa...si o ignora totul si pana acum statea cu ea in banca, iesea cu ea zilnic...el pana sa fiu cu ea fuma iar acum s-a apucat din ou de fumat de cand s-au despartit

| GirlsLove explică (pentru GirlsLove):

Nou*

| iiGumitssaii a răspuns (pentru GirlsLove):

Pai daca s-a apucat din nou de fumat posibil sa o fi lasat-o pentru tigari nu stiu sigur ei o sa ii treaca daca el a tinut la ea se va intoarce stiu 98% big grin Funda?

| TheLittleReaper a răspuns:

Odata ce s-a despartit si nu o mai saluta, desi sunt colegi, baiatul e clar un nesimtit.Eu am doua sfaturi, alege'l pe cel care i se potriveste:1.singurul mod de a uita un baiat e sa cunosti altul(suna a slogan de curva, dar crede'ma :functioneaza)2.fa-o sa uite de el prin:a.muzica.b.un sport(asa ar fi preocupata).c.scoala,invatatul te face sa uiti de toate problemele.d.plimbari,fime,teatru.P.S.sper ca te'am ajutat

| GirlsLove explică (pentru TheLittleReaper):

Mersi mult de tot de sfat...saraca e deprimata.nu ii vine a credesad

| KillerWillBeBack a răspuns:

Poate doar sunt suparati.Sau are pe alta si nu stie cum sa-i spuna...
Cel mai bine este sa nu-i aduci aminte de el sau cand vine sa-i atragi atentia asupra altceva.

| lacrimanegru a răspuns:

Cel mai bine este sa nu l bage in seama. cu cat e mai indiferenta cu atat e mai bine. si daca nu mai vrea el atat mai bine, cui pe cui se scoate. sa mearga mai departe o asteapta ceva mai bun.

| allexandraaaaa a răspuns:

Acum depinde si cum s-au despatit... Daca mai tine la ea o va cauta el dupa un timp, dar daca nu, e clar ca nu mai tine la ea.Acum ramane de vazut.Eu o sfatuiesc sa il uite ca nu s-au terminat baietiiwinking

| Daria33 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie so lasati cateva zile sa planga casa se descarce apoi so chemati la tot felul de activitati cu baieti casa cun pe cineva si sa nu va vedeti cu prieteni in fata ei,(sa o amuzati si sai faceti cunostinta cu multi baieti de genul ei )