Incearca sa iti ocupi timpul cu activitati distractive,petrece cu prietenii... eventual cautati alt prieten, stiu cum e am patit si eu acum recent tot la fel si stateam bosumflata, dar stateam de proasta in timp ce eu sufeream el isi petrecea tp cu altele si nu il durea nici in cot de mine asa ca incetul cu incetul m-am abatut de la acest ˝subiect˝ iar acum sunt FRESH gandeste-te ca nu merita si alex1680 la momentul acela chiar as fi facut asta,,,la cate mi-a facut,,,draga mea vorba aceea ¨cine te face sa suferi nu te merita,iar cine te merita nu te va lasa sa plangi¨ in viata mereu ne intalnim de astfel de specimene,cand iti vine in gand,,,spune-ti ca nu se merita,ai o viata inainte,daca ramai in urma cu el in gand/minte vei trece pe langa momente/clipe frumoase din viata ta fara sa le observi,fara sa te poti bucura de ele, momente ce nu se mai intorc,,, asa ca lasa-l in urma trecutul e trecut tot ce conteaza este prezentul
bafta
O sa treci si peste asta sunt sigura, nu te mai gandi la asta fii mai pesimista, gandeste pozitiv si totul va fi OK cauta pe cineva care sa iti umple golul lasat de el vei trece mult mai usor...si eu trebuia sa fc sarbatorile cu el,dar nu a fost sa fie si acum chiar ma bucur ca nu a fost cum am planuit,,,a fost cel mai super revelion,,,tiam mai zis trebuie sa mergem inainte,,,nu se merita sa ramanem in urma pentru astfel de persoane,,,gandeste-te ca orice pierdere iti va aduce ceva mai bun,,,orice sfarsit e poarta unui nou inceput,,, lasa suferinta o sa ai timp destul si pentru asta deocamdata suntem prea tinere sa suferim dupa niste baieti care habar nu au sa pretuiasca adevaratele valori
baftasi la multi ani, iar de ziua ta sa iti apara in care cineva care cu adevarat te merita
Incearca sa iti ocupi timpul cu diverse activitati si sa nu ai timp sa te gandesti la el...iesi in oras cu prietenii,distreazata,asculta muzica etc.
P.S.:Stiu k estef.f.f.f.f greu, am trecut si eu prin asta, asa ca multa multa bafta!:*
anonim_4396 întreabă: