| Terrence1234 a întrebat:

Cum să trec peste o situație complicată cu o colegă de la școală? Am început să vorbesc cu o fată care îmi place mult. La început, discuțiile noastre erau mai dese și simțeam că mă apropii de ea. Totuși, în ultima perioadă, a început să răspundă mai rar sau mai distant, ceea ce m-a făcut să mă simt confuz. I-am spus sincer că m-am retras puțin pentru ca glumele sau comentariile colegilor să nu o afecteze, dar răspunsul ei a fost destul de rece, ca și cum nu ar lua situația în serios.

Am încercat să îmi arăt susținerea pentru ea prin mesaje, dar simt că nu e reciproc și că relația asta îmi face mai mult rău decât bine. Totodată, mă simt blocat emoțional, mă izolez și nu mai am chef să vorbesc cu nimeni. Cum aș putea să îmi regăsesc echilibrul și să mă detașez, în loc să mă las prins în această stagnare? De asemenea,simt ca prietenii pe care ii am imi sunt falsi si nu par sa ma sustina in niciun domeniu, mai mult ma iau la misto si rad de mine. Ce ar trebui să fac?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand elimina-ti prietenii falsi si aceia care rad de tine, fiindca se dovedesc a nu-ti fi prieteni adevarati, daca isi bat joc de tine, in loc sa te sustina.

In ce priveste fata respectiva, cumva este vina ta ca te-ai retras, asta i-a demosstrat ca tu nu esti pregatit pentru o relatie cu ea si noua fetelor nu ne plac baietii neseriosi, nehotarati sau incapabili sa decida ceva, preferand sa dea inapoi sau sa se eschiveze, in loc sa ia o decizie si sa treaca la pasul urmator.

Ia o pauza de la fete, invata, focuseaza-te pe scoala, da ajutor parintilor si pana la vara poate te hotarsti ce vrei, poate chiar te maturizezi, fiindca attudinea ta nu este una care place nici fetelor si nici altora din jurul tau.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu e clar cine a dat inapoi: tu, ea sau amandoi?

Nu e neaparat sa va afisati impreuna la scoala. Aveti timp liber dupa ore sa iesiti, sa faceti activitati impreuna.
Daca tot ce faceti este sa vorbiti online, atunci asta nu e relatie. O relatie adevarata are loc in viata reala!