I-ati flori...cumpara cel mai mult Orchid(Orhidee) chiar daca costa mult, cu 2 orhideii treci la un alt nivel. si planteaza flori multe. dar ca sa vezi cat bani iti da te uiti la output si scrie de exemplu : Output 81 Every Hardvest si mai poti face bani culegand plante si la trofeu te uiti cat trebuie sa culegi ca faci credit . Pls funda :X
Buna plantand plante.Eu inainte plantam numai legume si imi crestea putin. Dar o fata mi-a spus sa num ai plantez atatea legume si sa plantez si flori.Am inceput sa plantez numai flori si imi creste mult experienta si fac si multe moende.La multi ani!
Experienta mare (de la flori) + animale care dau multa experienta (cal, o gaina etc.) + incearca sa completezi fundele si trofeele, castigi experienta buna
Cel mai simplu mod de a trece mai repede la un alt nivel este acela de a-ti marii suprafata de recolta si a pune flori ( in special orhidee, trandafiri, narcise, etc.) Orhideele da 256 puncte de experienta. Oricum daca ai trecut deja d elevel 50 si pui numai flori iti va fi mult mai usor de acum inainte.
Plantezi cat mai multe plante, le recoltezi, iti cumperi multe animale, iti adaugi multi vecini si intri pe la ei si le uzi plantele, ii scapi de buruieni/gandaci... Funda?
anonim_4396 întreabă: