| YssA_2266 a întrebat:

Cum sa treci mai repede la alt nivel pe barn buddy? Inafara de a`ti pune gandaci si buruieni de pe alt cont!batting eyelashes

Dau fundita"!winking

Răspuns Câştigător
| AnnaGrohl a răspuns:

I-ati flori...cumpara cel mai mult Orchid(Orhidee) chiar daca costa mult, cu 2 orhideii treci la un alt nivel. si planteaza flori multe. dar ca sa vezi cat bani iti da te uiti la output si scrie de exemplu : Output 81 Every Hardvest si mai poti face bani culegand plante si la trofeu te uiti cat trebuie sa culegi ca faci credit big grin. Pls funda :X

11 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna plantand plante.Eu inainte plantam numai legume si imi crestea putin. Dar o fata mi-a spus sa num ai plantez atatea legume si sa plantez si flori.Am inceput sa plantez numai flori si imi creste mult experienta si fac si multe moende.La multi ani!

| bogdang a răspuns:

Experienta mare (de la flori) + animale care dau multa experienta (cal, o gaina etc.) + incearca sa completezi fundele si trofeele, castigi experienta buna

| Nikk96 a răspuns:

Cel mai simplu mod de a trece mai repede la un alt nivel este acela de a-ti marii suprafata de recolta si a pune flori ( in special orhidee, trandafiri, narcise, etc.) Orhideele da 256 puncte de experientahappy. Oricum daca ai trecut deja d elevel 50 si pui numai flori iti va fi mult mai usor de acum inainte.

| Madutza_9991 a răspuns:

Plantezi cat mai multe plante, le recoltezi, iti cumperi multe animale, iti adaugi multi vecini si intri pe la ei si le uzi plantele, ii scapi de buruieni/gandaci... Funda?

| Larii_7360 a răspuns:

PLantezi orhidee, crin si trandafirilove struck. fundita:*?

| AnnaGrohl a răspuns:

Eu am nivelul 159tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara multe orchid(orhidee) si planteaza-le pe fiecare suprafata... am lvl 352... funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu 132:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu orhidei faci cea mai buna treaba eu am level 205 si dl lvl 85 numai cu orhidei am mers si bani la fel de multi vreo 6 mil dar care stie un truc ceva da cica exista un prog da nu mere descarcat

| YssA_2266 explică:

Am lvl 58love struck

| CataNico a răspuns:

Sa plantezi cat mai mult flori.