| TaciSiNuTeMaiUitaLaNume a întrebat:

Cum sa uit persoana pe care o iubesc cel mai mult? Deci numai pot, imi e asa dor. A trecut 1 luna, timpul nu vindeca nimic.Si chiar daca as fi cu altcineva tot nu pot sa il uit.Il iubesc atat de multe, foarte foarte mult.Imi vine sa o iau raznastraight face. Deci am intrebat atatea persoane si toti au zis ca timpul vindeca totul, nu e asa.Simt ca mor fara el, pe zi ce trece simt sa disparcrying.

3 răspunsuri:
| laury4ever a răspuns:

Daca ai iubit e greu sa uiti intr-un timp atat de scurt si spun asta din propria experienta. Totul depinde de tine, sa iti doresti sa-l uiti sau sa te multumesti cu starea de suferinta, de bocet si tot timpul sa te gandesti la persoana respectiva. Eu mi-am facut o lista cu toate aspectele negative care nu imi placeau la el, ii cautam defecte, si cu timpul am gasit multehee hee si in felul acesta l-am uitat...ce este cel mai importat este sa eviti sa stai singura.incearca sa fii tot timpul inconjurat(a)de prieteni. Mult succes si sper sa-ti revii.

| xd2403 a răspuns:

Aceeasi problema am si eu.Nu stiu ce sa iti zic. Incearca sa nu te mai gandesti la el, gandeste-te cat rau ti-a facut, arunca tot ce-ti aminteste de el, nu-l mai cauta lasa-l in pace. poate isi da seama ce a pierdut...

daca vrei sa vorbim da-mi id-ul tau pe privat

ai grija de tine :*

| TaciSiNuTeMaiUitaLaNume explică:

Sa il uit scuza-ti greseala happy