1.Poti sa-i spui mamei tale acest lucru s o sa vorbesca ea cu diriga. ta.
2. Poti sa-i spui dirigintei tale ca ai o problema cu vederea (ca vezi prea apoape din prima banca...chiar daca nu e asa).Si asa o sa te mute mai in spate...
3. Poti sa te masori cu fata din a doua banca, asa diriga ta va vedea ca tu esti mai inalta si meriti tu sa stai in a doua banca, nu ea.
Explica-i dirigintei tale faptul ca esti mai inalta decat colega/colegul din spate iar faptul ca stai acolo ii ingreunaza vederea spre profesor sau spre tabla. Dar atunci cand ii spui ia-o si pe colega din spatele tau cu tine ca sa afirme ce zici, caci mi-am dat seama din propria experienta ca daca mai este cineva care sa sustina ce zici tu si sa te afirme in tot ce zici ceea ce spui e mult mai convingator:d. Succes!:*
Tupeistii sunt si un pic nesimtiti, daca ziceai ca esti curajoasa, atunci era alta mancare de peste. Daca esti tupeista te descurci si singura. Nu stii cum sa-i zici? Exact cum ne-ai spus si noua, asa ii zici si ei.
Imi pare sincer rau, nu am inteles ce vroiai sa zici, si ortografia ta tot nu o inteleg .Sry!