| zickuo a întrebat:

Cum scap de aceasta... LENE. Am mereu impresia ca eu nu sunt in stare sa invat calumea la scoala. Adica, cand o vad pe profesoara cum stie atata matematica... mi se face rau laughing. De exemplu : Chiar daca invat calumea o lectie, si imi pui un exercitiu in fata, tot nu stiu cum sa il incep. Nu am acea. viziune sa privesc exercitiul din ansamblu si sa percep imediat cum sa il incep. Mi se pare aiuea. Si mai sun si la mate-info. Nu stiu ce mi-a trebuit. Chestia e ca am luat 10 in examenul din clasa a 8-a. Dar a fost extrem de usor examenul. (sunt clasa a 10-a )

Help?

Răspuns Câştigător
| Arapu_Maria_1995 a răspuns:

Stii, eu cind am facut profilul real, la liceu, tot nu prea reuseam la mate, pina cind o prietena mi-a sugerat sa ma motivez, atunci cind imi faceam temele luam ceva dulce linga mine, si de fiecare data dupa ce reuseam sa rezolv un exercitiu, ma rasfatam, insa nu incalcam aceasta regula, asa procesul de invatare era mai usor, dar daca nu intelegi ceva de la scoala, uita-te si in manual, poate intelegi mai bine daca studiezi singur, si, cit mai mult lucreaza la tabla, asta te ajuta sa intelegi tema mai bine, pentru ca profesoara iti acorda toata atentia tie, e ca si cum ai lua lectii suplimentare... da, si consuma ceva morcov, ajuta la memorie si contine si ceva vitamine, in rest... bafta

2 răspunsuri:
| Totenn a răspuns:

Poate nu-ti place. daca nu iti place nu ai cum sa inveti happy, daca vrei sa ai multa energie si sa gandesti 100% in loc de 50%. bea multa apa serios big grin ajuta enorm cam 2l-2.5l pe zi

| HalloweenSamy a răspuns:

Probabil e devina vacanta. Dar si eu am problema asta dar fa asa: de fiecare daca cand faci o tema sau inveti cateva pagini fa cava ce iti place. Uita-te la un film, bate de cateva ori mingea fa ce iti place pentru o perioada limitata de timp cam jumatate de ora. Si dupa ca tea-i relaxat gandeste-te ca daca vrei sa mai bati mingea sau sa vezi un film trebuie sa iti termini tema sau de invatat