anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum scap de alcool

16 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Bautura te-a facut pe tine sau tu pe ea, asa ca lasa-te.
Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nu este usor dar n-am ce sa-ti fac, decat curaj, lasa-te si incearca cu multa VOINTA.
Mai, dragi de pe TPU, nu fiti asa de critici omul cere ajutorul nostru, atunci hai sa-l ajutam nu sa-i facem alt branci.
Inceputul este bun daca a recunoscut ca bea si vrea sa renunte la acest viciu, SFATURI nu CRITICI de-asta suntem noi aici. Scuze daca am deranjat pe cineva.

| Zoombe3 a răspuns:

In primul rand felicitari, ca ai constientizat problema cu alcoolul. Asta este primul si cel mai important pas. Am cunoscut cateva persoane cu asemenea probleme iar problema lor majora a fost ca nu au constientizat niciodata faptul ca au o boala.

| sorana_1576 a răspuns:

DUTE LA DEZALCOLIZARE

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu...nu mai bea. e asa de greu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vomital.sau aruncal daca nu l-ai inghitit. te stapaneste o sticla? indiferent cu ce e? inseamna ca esti un sclav nu un om liber. i-ai facut oameni pe cei cu carciumi? pe tine cand te faci om?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vroiai intr'adevar s-o faci nu mai intrebai, gaseai o solutie cred ca tu kuti consolare pentru. ca nu poti renunta la el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@OaNa. L. S. daca se duce la dezalcoolizare si dupa ce iese se apuca iarasi...cine il mai scoate din patima alcoolului? dracu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pur si simplu trebuie sa ai vointa...nu mai pui gura pe alcool si gata... e chiar asa greu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu m-ai deranjat draga Elena... dar eu nu am zis decat adevarul...stiu ca adevarul doare... dar nu avem ce sa facem...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum scap de alcool?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce sa fac ca mama sa nu mai bea, avand an vedere ca are ciroza hepatica, diabet, tensiune

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum scapi de alcol sa nu mai fii dependent

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am o intrebare:este adevarat ca daca pui un varf de corn de vaca macinat intr-un litru de alcool nu-i nai trebuie beutura cat traieste?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O vointa iesita din comun trebui sa ai numai tu esti cel ce poate spune nu. este greu 2 saptamini dupa care vei ajunge ca subsemnatu fericit si un alt om dar...sti cit trebui sa lupti. eu am inlocuit bautura cu racoritoare dar continuuu. cind imi venea pofta de alcool beam sucuri de orce fel si cit mai dulci si uiteasa am scapat de alcool. si culmea acum lucrez odata pe saptamana unde credeti? intr-un depozit de bauturi alcoolice dar nu-mi mai trebui deloc sincer sa fiu este f greu dar nu imposibil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Omule doar tu poti fi medicul tau ai vointa si curaj si in primul rand scapa de asa numitii prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca as sti ti-as spune am incercat si eu dar nu pot, cel mai rau e ca am doi copilasiii ca ingeri nici eu nu stiu ce sa fac sa scap de alcool. dar cel mai grav e cum scap de droguri. deci iti cai seama droguri si alcool la un loc e jale simt ca am sa mor in curand. pacat la doar 30 de ani